Stimulansz top bar
Kennis & advies over werk en inkomen, welzijn en gezondheid
Onderdelen
U bent hier: Home / Evenementen / Evenementenkalender / Workshop verordening in het sociaal domein

Workshop verordening in het sociaal domein

Details van agenda item

Wanneer

15-03-2017
van 10:00 tot 13:00

Waar

Utrecht

Voeg agenda item toe aan kalender

Twee jaar geleden heeft Stimulansz een modelverordening sociaal domein ontwikkeld. Kern van het model was dat het alle verordeningen in het gemeentelijk sociaal domein in een verordening onderbracht. De verwachting was dat dit model kon bijdragen aan een integrale uitvoering. Bekend is dat minstens 11 gemeenten voor een dergelijke verordening hebben gekozen.

Voor de actualisering van het bestaande model organiseert Stimulansz een gratis workshop voor gemeenten die al een verordening sociaal domein gebruiken, of binnenkort willen publiceren. In de workshop komen de uitgangspunten die voor zo’n verordening zouden kunnen gelden, de gebleken voor- en nadelen, en overige ervaringen aan de orde.

Heeft u een verordening sociaal model dan kunt u zich aanmelden bij Wim.Eiselin@stimulansz.nl onder toevoeging van het meest recente exemplaar van de verordening. Ook gemeenten die ver gevorderd zijn in de ontwikkeling van de verordening kunnen zich aanmelden, onder toevoeging van het laatste concept. De bijeenkomst is op woensdag 15 maart 2017. Start om 10.00 uur, afsluiting met lunch omstreeks 13.00 uur.

aanmelden

Gratis bijeenkomst

Deze bijeenkomst is gratis voor mensen die gemeenten die al een verordening sociaal domein gebruiken, of
binnenkort willen publiceren.

Eerstvolgende activiteiten
07-09-2017
07-12-2017