0

Publieksinformatie

Voordelen

De teksten:

  • zijn geschreven in begrijpelijke taal;
  • geven toegang tot een uitgebreid adressenbestand (landelijk);
  • zijn gericht op het brede publiek;
  • zijn geschreven voor mensen zonder medische of juridische voorkennis;
  • zijn praktisch en gaan uit van de lezer;
  • zijn overzichtelijk, geschreven in korte alinea’s met tussenkopjes.

Wilt u klanten goed informeren? Hebt u behoefte aan voorlichting op maat; duidelijke informatie die past bij de doelgroep? Stimulansz is gespecialiseerd in publieksinformatie over werk en inkomen, gezondheid, welzijn en jeugd. Wij zijn al jaren leverancier van publieksvoorlichting binnen het sociaal domein.

Doelgroep

Gemeenten met taken in het sociaal domein.

De publieksteksten van Stimulansz zijn hét startpunt voor actuele informatie over werk en inkomen, gezondheid, welzijn en jeugd.

Online teksten en brochures

Publieksteksten sociaal domein voor gemeentelijke websites

Stimulansz schrijft toegankelijke webteksten voor gemeenten. Gemeenten hebben door de transities meer taken gekregen. Doelgerichte en heldere communicatie met burgers is noodzakelijk. De gemeentelijke website is daarbij een belangrijk medium. Goede informatieverstrekking helpt burgers zelfredzaam te zijn.

Brochures

Stimulansz geeft een aantal brochures uit in de Zo zit het met-reeks. Onder andere over participatie en bijstand. De brochures bevatten betrouwbare, actuele en begrijpelijke informatie over werk en inkomen. U kunt de brochures eenvoudig meegeven aan cliënten. U kunt de brochures ook op maat laten maken. Wij schrijven de tekst en verzorgen de opmaak in uw huisstijl. Stimulansz verzorgt het drukwerk.

Anderen bekeken ook