Resultaten

  • U biedt inwoners 1 platform waar ze vrij kunnen kiezen uit uw ‘assortiment’ aan regelingen.
  • De Webshop neemt u allerlei administratieve taken uit handen die bij de uitvoering van het minimabeleid nodig zijn.
  • De gemeentelijke beheerder heeft altijd een totaaloverzicht van de bestellingen. De leveranciers krijgen bericht over de bestelde producten. Zij kunnen dan volgens de gemaakte afspraken de afgenomen producten declareren bij de gemeente.

Elke gemeente heeft haar eigen aanbod voor mensen met een gering inkomen. Dat kan bijvoorbeeld een stadspas zijn of een speciaal budget. Of een andere voorziening. Maar hoe brengt u deze regelingen vervolgens op een goede en gemakkelijke manier onder de aandacht van uw bewoners? Dat kan met de Webshop Minimaregelingen. In deze toegankelijke webshop vinden bewoners alle regelingen overzichtelijk op een rij. En als gemeente heeft u er weinig omkijken naar.

De Webshop Minimaregelingen biedt u digitale ondersteuning om het aanbod van de minimaregelingen te beheren en op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Doelgroep

Beleidsmedewerkers van gemeenten.

Inhoud

  • De Webshop is een website die u als gemeentelijke beheerder zelf inricht.
  • U voert organisaties en leveranciers in waarmee u afspraken hebt gemaakt over een speciaal aanbod voor minima. Denk aan: sportclubs, winkels met sportkleding en culturele instellingen.
  • U voert ook de klanten in en bepaalt wat het saldo is dat zij per jaar aan kortingsregelingen kunnen besteden. U vult hiermee een website met organisaties en hun aanbod die voor klanten met een toegangscode toegankelijk is.
  • Klanten krijgen toegang tot de webshop. Die zien daar wat er beschikbaar is voor hun saldo. Net als in een gewone webshop kunnen zij items bestellen, zolang die binnen hun saldo passen. Klanten krijgen daar mail over en kunnen hiermee naar de leverancier stappen om hun product te verzilveren.

Neem direct contact op met de specialist

Ron Dankelman

Ron is een enthousiaste adviseur en nauw betrokken bij de juridische kennisbanken van Inzicht sociaal domein.

Anderen bekeken ook