0

Jouw baan

Als adviseur Kwaliteit & Interne Controle (IC) maak je deel uit van de productgroep Kwaliteit in Control (KiC). Binnen Stimulansz ondersteunt de productgroep KiC gemeenten op het terrein van interne controle en kwaliteitscontrole. Onze KiC-applicatie is daarbij een belangrijk instrument. Met deze applicatie borgen gemeenten de kwaliteit van hun dienstverlening en blijven ze financieel in control. Als adviseur werk je zowel zelfstandig als in teamverband en ben je breed inzetbaar. Het grootste deel van de tijd werk je zelfstandig: thuis of op kantoor, of op locatie bij opdrachtgevers door het hele land. Daarnaast vind je klanttevredenheid belangrijk en organiseer je prikkelende gebruikersoverleggen en trainingen kwaliteit & IC.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor:

 • het hoog houden van de klanttevredenheid van de KiC-klanten.
 • een stevige groei in aantal klanten en rendement van de bedrijfsvoeringproducten van KiC.
 • de inhoudelijke en technische doorontwikkeling van KiC.
 • het onderhouden van de KiC-applicatie en de dienstverlening aan de KiC-klanten.

Jouw werkzaamheden

 • Je ondersteunt het team bij het adviseren van gemeenten en andere opdrachtgevers op het terrein van de rechtmatigheidscontrole, kwaliteitscontrole en interne beheersing. 
 • Je neemt de lead in het bouwen van een sterke community van klanten, zowel digitaal (ons forum) als fysiek (bijeenkomsten en trainingen). 
 • Je maakt opdrachtgevers wegwijs binnen de KiC-applicatie.  
 • Je volgt ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving in de branche en vertaalt dit naar nieuwe producten en diensten voor onze klanten. 

Onze vraag

 • Hbo/universitair werk-/denkniveau.
 • 1-3 jaar relevante werkervaring is een pré.
 • Affiniteit met organisatieadvies over kwaliteitszorg en met automatiseringssystemen.
 • Affiniteit met de praktijk van de gemeentelijke kwaliteitscontrole en/of interne controle (AO/IC) en/of accountancy.
 • Je bent in staat om op termijn zelfstandig opdrachten te acquireren en brengt bij voorkeur een eigen netwerk mee.
 • Je vindt het leuk om een netwerk in gemeenten op te bouwen en bent communicatief sterk.
 • Je houdt ervan om doelgericht te zijn en te gaan voor het resultaat, maar bent ook analytisch en zorgvuldig.

Wat kun je verwachten?

 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Stimulansz beschikt over een eigen interne academie.
 • Doorgroeimogelijkheden zowel binnen het KIC-team tot senior adviseur, als Stimulansz breed (afhankelijk van jouw expertise, kennis en ervaring).
 • Werken in een gedreven, collegiaal team dat naast hard (samen)werken ook van gezelligheid houdt.
 • Middenin het sociaal domein werkzaam.
 • Werkzaam bij een innovatieve, wendbare, kleinschalige organisatie die actieve dienstverlening aanbiedt bij nagenoeg alle gemeenten in het land.

Als adviseur Kwaliteit & IC bestaat de mogelijkheid om je in 2 tot 3 jaar tot een senior-adviseur te ontwikkelen. Je krijgt alle gelegenheid om gebruik te maken van het trainingsaanbod van Stimulansz. Je ontwikkelt je tot expert kwaliteitsborging in het gemeentelijk (sociaal) domein.

Onze organisatie

Stimulansz is kennis- en adviespartner van gemeenten en levert praktische oplossingen die écht werken. We vertalen de theorie van wet- en regelgeving naar de werkvloer, waarbij we laten zien dat er meer mogelijk is in de regelgeving dan vaak wordt gedacht. We adviseren en trainen beleidsmedewerkers, klantmanagers en andere professionals en doen dat met veel enthousiasme en betrokkenheid en vanuit een grote kennis van de praktijk. We helpen mee aan het verbeteren van de bedrijfsvoering via sturingsinformatie. Zo zit Stimulansz in het hart van alle werkprocessen met als doel de dienstverlening van gemeenten in het sociaal domein beter en daarmee het leven van mensen die afhankelijk zijn van die dienstverlening een stuk makkelijker te maken. Stimulansz is een not-for-profit organisatie met 60 medewerkers.

Jouw salaris

Je salaris ligt tussen de € 4.300 en € 5.500 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij een werkweek van 40 uur. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Stimulansz kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid van flexibel werken, een thuiswerkvergoeding, veel aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen, ook binnen onze eigen interne academie en sporten met korting.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct!
Laat je cv en een korte motivatie achter en je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen vaste sluitingsdatum, maar nodigen direct geschikte kandidaten uit voor een gesprek als we de sollicitatie ontvangen hebben. Komt het tot een match, dan sluiten we de vacature.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten Simons, productmanager KIC, via e-mail of op 06-57675343

Altijd met Stimulansz!

Stimulansz wil een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt. Met een diverser samengesteld personeelsbestand wordt ons werk beter en leuker en kan het echt verschil maken in het sociaal domein omdat we dan beter aansluiten bij wat er in de samenleving speelt. We nodigen dan ook iedereen van harte uit te solliciteren ongeacht leeftijd, achtergrond, land van herkomst, fysieke uitdagingen, gender of seksuele voorkeur.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct!