Coronamaatregelen academie

We zijn weer gestart met het geven van open trainingen op onze diverse trainingslocaties. Lees hier hoe Stimulansz haar trainingen organiseert op een veilige en verantwoorde manier.

hero afbeelding Coronamaatregelen academie

Welke hygiënemaatregelen neemt Stimulansz?

Uiteraard volgt Stimulansz de richtlijnen van de Rijksoverheid. Op onze trainingslocaties hebben we diverse maatregelen getroffen, denk aan:

 • Aangepaste zaalopstellingen en groepsgroottes zodat u genoeg afstand kunt bewaren;
 • Extra schoonmaakmomenten van trainingsruimtes en andere contactpunten;
 • Ruime beschikbaarheid van desinfectiemiddelen;
 • Gewijzigde manier van lunchen: de lunch wordt uitgeserveerd in de zaal en het assortiment is aangepast om alles veilig te kunnen nuttigen. Koffie, thee, water, fris en snacks worden tevens op een verantwoorde manier aangeboden;
 • Een aantal van onze trainingslocaties vraagt u bij binnenkomst om een QR-code te laten zien waaruit blijkt dat u gevaccineerd of genezen bent, of de beschikking heeft over een negatief testbewijs (testen voor toegang).

Daarnaast gelden voor iedereen de volgende basisregels:

 • Was uw handen regelmatig;
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg;
 • Schud geen handen;
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
 • Blijf thuis:
  • bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius;
  • wanneer een huisgenoot positief getest is.

Ervaart u klachten? En moet u hierdoor thuisblijven? Neem contact op met de trainer. In sommige gevallen is het bijvoorbeeld mogelijk om via een livestream de training vanuit huis te volgen.

Is mijn training fysiek of online?

Op onze website (Stimulansz.nl) kunt u zien of uw training fysiek of online plaatsvindt. Toch kan het voorkomen dat Stimulansz, vanwege maatregelen van overheidswege, een training die eerst fysiek gepland stond, online moet aanbieden. Bijvoorbeeld omdat de trainingslocaties gesloten zijn of omdat er maatregelen gelden die maken dat een fysieke training niet mogelijk is. Inmiddels hebben we ruime ervaring met het geven van online training en daarmee is de leeropbrengst net zo hoog. U krijgt dezelfde kwaliteit, maar dan vanuit uw eigen huis of werkruimte.

Ik kan niet naar de training komen vanwege verkoudheidsklachten. Wat kan ik doen?

Het is belangrijk hierin de adviezen van de overheid te volgen. Dus met verkoudheidsklachten mag u niet fysiek meedoen aan een training. Neem daarom contact op met de trainer. In overleg bekijken we uw opties. Als de training zich hiervoor leent is het bijvoorbeeld mogelijk om via een livestream vanuit huis mee te doen aan de training.

Is het mogelijk dat een collega in mijn plaats naar een training gaat?

Ja, dat is mogelijk. Geef uw wijziging door aan de academie

Kan ik ook online deelnemen aan een training?

In ons opleidingsprogramma bieden we diverse online en fysieke trainingen aan. In principe kunt u aan de fysieke trainingen niet online deelnemen. Uiteraard kunnen er omstandigheden zijn, waarvoor we een uitzondering maken. Neem daarom contact met ons op en samen kunnen we kijken naar een gepaste oplossing.