Digitale Grote Almanak krijgt eigen website

De Digitale Grote Almanak is nu, samen met de module Regelingen en Voorzieningen, onderdeel van de kennisbank Inzicht Sociaal Domein van Stimulansz. Dat gaat veranderen. In het eerste kwartaal van 2024 krijgt de almanak een eigen website. Ook zullen de almanak en Regelingen en Voorzieningen worden samengevoegd tot 1 module.

hero afbeelding Digitale Grote Almanak krijgt eigen website

We leggen u graag uit waarom en welke voordelen dit met zich meebrengt voor u als gebruiker. En uiteraard hoort u tijdig van ons wanneer dit gaat gebeuren.

Dga krijgt nieuwe website

DGA krijgt eigen website

Regelingen en voorzieningen met kruis

Geïntegreerd in DGA

Voordelen

  • De informatie uit Regelingen en Voorzieningen wordt geïntegreerd in de almanak. U vindt voortaan alle informatie die u nodig heeft op 1 plek.
  • De informatie in de Digitale Grote Almanak wordt voortaan wekelijks geüpdatet. Hierdoor is de informatie 24/7 up-to-date. 
  • Per 2024 breiden we de redactie uit waardoor we nog sneller kunnen inhaken op alle ontwikkelingen.

Wat betekent dit voor u?

  • Heeft uw organisatie alleen een abonnement op de Digitale Grote Almanak, dan verandert er praktisch gezien niet zoveel voor u. U ontvangt van ons tijdig de link naar de nieuwe website en de inloggegevens voor de nieuwe omgeving.
  • Heeft uw organisatie meer modules van onze kennisbank, dan gebruikt u vanaf 2024 hiervoor 2 aparte websites. 1 voor de kennisbank Inzicht Sociaal Domein, en 1 voor de almanak. Daarbij proberen we het voor gebruikers zo simpel mogelijk te houden. 

Vragen?

We gaan ervan uit dat u in 2024 met hernieuwd plezier gebruikmaakt van de Digitale Grote Almanak.

Heeft u vragen? Laat het ons vooral weten. we beantwoorden ze graag.

Interesse in de Digitale Grote Almanak?

Wilt u meer weten over de Dga? Neem ook dan contact met ons op.