Home-oude pagina

Qries

Inspiratie

Participatiewet
13 januari 2021
Door Wim Eiselin
In deze blog een toelichting van juridisch adviseur Wim Eiselin op vergoedingen voor materiële en immateriële schade in de Participatiewet.
Armoede en schuldhulp
12 januari 2021
Door Silke van Alphen
Iedereen heeft wel eens stress, en een béétje stress is niet zo’n probleem. Als de stress langer aanhoudt, dan kan stress negatieve gevolgen hebben op ons handelen. Hoe kan dit?
Participatiewet
11 januari 2021
Door Anitra Vink
Saskia, nu 33 jaar, heeft sinds haar pubertijd last van sombere gedachten, en perioden waarin haar hoofd ‘op hol’ slaat. Daar wil ze niet teveel bij stil staan en haar innerlijke strijd houdt ze voor haar omgeving verborgen. Totdat haar leven een andere wending neemt.
Actueel
6 januari 2021
Door Redactie
Hi, ik ben Hanneke Willemsen, Juridisch adviseur Participatiewet. Mijn collega’s en ik kunnen best wat versterking gebruiken, want onze kennisbank groeit enorm. Dus ben jij een adviseur met kennis van de Participatiewet, in het bijzonder van het domein inkomen, lees dan snel verder. Wie weet word jij mijn nieuwe collega!
Actueel
5 januari 2021
Door Redactie
Sinds anderhalf jaar zoeken medewerkers in het sociaal domein in Roermond samen met inwoners met een hulp- of ondersteuningsvraag naar oplossingen die werken.