Stimulansz top bar
Kennis & advies over werk en inkomen, welzijn en gezondheid
Onderdelen
U bent hier: Home / E-learning sociale wet- en regelgeving voor sociaal werkers

E-learning sociale wet- en regelgeving voor sociaal werkers

E-learning marker

Sociaal werkers in wijkteams krijgen veel vragen van cliënten over inkomen, uitkeringen, schulden, gemeentelijke en landelijke regelingen en procedures rond sociale wet- en regelgeving. Daarom heeft Sociaal Werk Nederland aan Stimulansz gevraagd om een e-learning voor sociaal werkers te ontwikkelen, waarin vragen van klanten van de sociale wijkteams centraal staan. 
 
Het gaat om financiële vragen (inkomen/uitgaven/schulden), vragen over zorg, privacy, termijnen en bezwaren (Wmo) en over (flexibel) werk. Het is voor sociaal werkers handig  om daarover voldoende actuele basiskennis te hebben, zonder direct een specialist te zijn op dat gebied.
 
Certificaat
Relevante kennis en handige tips De e-learning verschaft sociaal werkers veel informatie en handige tips om burgers alerter te maken op voorzieningen waarmee ze hun voordeel kunnen doen. Sociaal werkers die de e-learning succesvol afronden, ontvangen een certificaat en accreditatiepunten (accreditatie Registerplein). Dat geldt trouwens ook voor cliëntondersteuners, maatschappelijk werkers en sociaal agogen. Een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de e-learning staat in de bijlage.
 
Speciale aanbieding
Speciale aanbieding Voor leden van Sociaal Werk Nederland en Stimulansz is er nu een speciale aanbieding. Tot en met 31 maart kunnen werkgevers licenties aanschaffen met 20% extra korting. Met die licentie heb je een jaar lang toegang tot de e-learning, die je kunt volgen op ieder gewenst moment.

Aanbieding

Tot en met 31 maart kunnen werkgevers licenties aanschaffen met 20% extra korting. Met die licentie heb je een jaar lang toegang tot de e-learning, die je kunt volgen op ieder gewenst moment.

Aantal licenties   actieprijs per licentie leden 
                            SWN 

1 tot 5                  € 240 (normale prijs € 300)  
5 tot 25                € 225 (normale prijs € 285)
25 tot 50              € 210 (normale prijs € 270)
50 tot 100            € 180 (normale prijs € 240)
100 tot 200          € 150 (normale prijs € 210)
200 tot meer        € 120 (normale prijs € 180)

 

Meer informatie


Laurens Bouw
Opleidingsadviseur
Telefoon: 06 23 98 48 89
laurens.bouw@stimulansz.nl