Stimulansz top bar
Kennis & advies over werk en inkomen, welzijn en gezondheid
Onderdelen
U bent hier: Home / Vacature adviseur/trainer

Vacature adviseur/trainer

Ben jij een adviseur/trainer (32/40 uur) met passie voor opleidings- en trainingsprogramma’s? Gaat jouw hart sneller kloppen als je mensen kunt prikkelen, stimuleren en ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als adviseur/trainer bij Stimulansz is het jouw ambitie om met jouw professionele aanpak en resultaatgerichte houding een passende oplossing te vinden voor de opleidingsvraagstukken van onze opdrachtgevers, vaak gemeenten. Ook wil je graag een bijdrage leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling en groei van de Stimulansz Academie.

Taken en verantwoordelijkheden die hierbij horen zijn:

 • Je adviseert potentiële opdrachtgevers over opleidings- en trainingstrajecten.
 • Op basis van de wensen van de opdrachtgever ontwerp je opleidings- en trainingstrajecten met een didactische en resultaatgerichte aanpak binnen jouw expertise.
 • Je fungeert bij complexe maatwerkvragen als ‘inhoudelijk’ relatiemanager voor opdrachtgevers, waarbij je hen adviseert over inbedding en transfer van opleidingstrajecten.
 • Je draagt bij aan het actualiseren van het productportfolio.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve uitvoering van het maatwerkprogramma door onder andere de juiste inzet van trainers en studiemateriaal.
 • Je kunt ook zelf trainingen geven.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitbreiden van de Stimulansz Academie.

Het team
Je komt te werken in een enthousiast team van collega adviseurs/trainers en werkt nauw samen met de teammanagers en de andere adviseurs. Je rapporteert aan de teammanager juridische facilitering en vakbekwaamheid.

Functie-eisen:

 • Ervaring binnen de wereld van opleidingen en trainingen bij gemeenten is een duidelijke pré.
 • Je bent bekend met het sociaal domein en kent de wereld van gemeenten.
 • Je beschikt over een afgeronde HBO – opleiding en hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als adviseur/trainer/opleider.
 • Je bent een krachtige, dynamische en creatieve persoonlijkheid met ruime ervaring in het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s en het verder uitbreiden van ons aanbod. Daarnaast heb je een goed ontwikkelde antenne voor het onderhouden van relatienetwerken.
 • Je hanteert een goede pen en geniet ervan je ervaringen te delen via social media.
 • De combinatie van commercieel en inhoudelijk bezig zijn spreekt je bijzonder aan.
 • Tot slot heb je een no-nonsense instelling, ben je analytisch en daadkrachtig, maar bovenal creatief en innovatief van geest.  

Ons aanbod
Je kunt nog zo hard werken, zonder werkplezier is het niet de moeite waard, vinden wij. Daarom is de sfeer op het werk belangrijk en investeren we daarin tijd, energie en aandacht.  Stimulansz biedt zijn medewerkers  een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en alle vrijheid hebben om zichzelf te ontwikkelen. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk/privé verhouding. En met een arbeidsvoorwaardenpakket waarmee we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Over Stimulansz
Stimulansz helpt gemeenten en maatschappelijke organisaties bij de uitvoering van hun werk in het sociaal domen en is kennisleider op het gebied van de Participatiewet, Wmo 2015, jeugd en schuldhulpverlening. Stimulansz loopt voorop in kennis en inzicht, organisatie en bedrijfsvoering en in leren en ontwikkelen. Stimulansz is een not-for-profit organisatie met ongeveer 60 medewerkers.

Wat Stimulansz uniek maakt is de combinatie van praktische waarden, hoogwaardige kennis en een nuchtere werksfeer met eigen verantwoordelijkheid en regie. Van groei, succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur voor 15 maart a.s. je motivatie plus een CV naar Stimulansz ter attentie van Marjolijn van Rijn, HR-Manager. Voor meer informatie over deze functie kunt u ook bellen met Laurens Bouw, adviseur Stimulansz Academie. 

Informatie


Marjolijn van Rijn

HR-Manager

Telefoon: 06 53 61 66 10
Marjolijn.vanrijn@stimulansz.nl