0

Jouw baan

Door de groei van onze organisatie is er behoefte aan uitbreiding in de vorm van een adviseur met kennis van de Wet inburgering. Je komt te werken in een professioneel team van juristen en andere experts in het sociaal domein. En voor een werkgever die in bijna alle Nederlandse gemeenten kind aan huis is. Bij Stimulansz kun je dus je blik verbreden en heb je alle ruimte om je ambities te ontplooien. Je belangrijkste taak is, naast het adviseren en ondersteunen van gemeenten op het terrein van de Wet inburgering, om een bijdrage te leveren aan onze juridische kennisbank Inzicht Sociaal Domein. Jouw bijdrage bestaat uit het beantwoorden van helpdeskvragen van professionals uit gemeenten maar ook uit het inzetten van jouw expertise bij het verrijken van onze content in de kennisbank. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en inzichten over te dragen door het verzorgen van trainingen. Samen met je collega’s denk je na over nieuwe invalshoeken voor de dienstverlening van Stimulansz.

Onze vraag

Je bent een ervaren jurist met gespecialiseerde kennis van de Wet inburgering. Maar wel een jurist die in staat is om de wet ‘te vertalen’ naar prettig leesbare en praktisch toepasbare teksten. Bij Stimulansz willen we namelijk dat iedereen de regels snapt.

  • Je bent niet alleen inhoudelijk sterk, maar kent ook de praktijkkant.
  • Je werkt graag samen en vindt het prettig om in een team te werken.
  • Je denkt mee over nieuwe kansen voor Stimulansz en stelt kritische vragen.
  • Je hebt een streepje voor als je bereid bent om regelmatig te bloggen.
  • Je bent nieuwsgierig naar andere onderwerpen binnen het sociaal domein en wil daar graag een steentje aan bijdragen.

Onze organisatie

Stimulansz is kennis- en adviespartner van gemeenten en levert praktische oplossingen die écht werken. We vertalen de theorie van wet- en regelgeving naar de werkvloer, waarbij we laten zien dat er meer mogelijk is in de regelgeving dan vaak wordt gedacht. We adviseren en trainen beleidsmedewerkers, klantmanagers en andere professionals en doen dat met veel enthousiasme en betrokkenheid en vanuit een grote kennis van de praktijk. We helpen mee aan het verbeteren van de bedrijfsvoering via sturingsinformatie. Zo zit Stimulansz in het hart van alle werkprocessen met als doel de dienstverlening van gemeenten in het sociaal domein beter en daarmee het leven van mensen die afhankelijk zijn van die dienstverlening een stuk makkelijker te maken. Stimulansz is een not-for-profit organisatie met 60 medewerkers.

Jouw salaris

Je salaris ligt tussen de € 4.147 en € 6.002 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij een werkweek van 40 uur. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Stimulansz kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid van flexibel werken, een thuiswerkvergoeding, veel aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen, ook binnen onze eigen interne academie en sporten met korting. Detachering vanuit een andere organisatie behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct!
Laat je cv en een korte motivatie achter en je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen vaste sluitingsdatum, maar nodigen direct geschikte kandidaten uit voor een gesprek als we de sollicitatie ontvangen hebben. Komt het tot een match, dan sluiten we de vacature.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter-Jan de Jongh, productmanager Inzicht Sociaal Domein, bereikbaar via e-mail of telefonisch op 06-83669762

Altijd met Stimulansz!

Stimulansz wil een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt. Met een diverser samengesteld personeelsbestand wordt ons werk beter en leuker en kan het echt verschil maken in het sociaal domein omdat we dan beter aansluiten bij wat er in de samenleving speelt. We nodigen dan ook iedereen van harte uit te solliciteren ongeacht leeftijd, achtergrond, land van herkomst, fysieke uitdagingen, gender of seksuele voorkeur.

Interesse?

Laat je cv en een korte motivatie achter, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.