0

Werk en inkomen

Er zijn 3 kennisbanken gevonden

Module Bezwaar en beroep
Module Bezwaar en beroep

Deze module biedt inzicht in het verloop van en de eisen gesteld aan de procedures in bezwaar en (hoger) beroep. Inclusief een overzicht van rechtsbescherming en de meest relevante begrippen.

Module Inkomen
Module Inkomen

Wie heeft er recht op bijstand? In deze module vindt u alles rond de aanvraag; welke verplichtingen gelden en het proces van terugvordering en verhaal. Plus een uitgebreide reeks modelbeschikkingen.

Module Werk en participatie
Module Werk en participatie

In deze module vindt u informatie over actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie, re-integratieinstrumenten, werkgeversverklaringen, Wet banenafspraak. Met extra's als de financiele Actualiteitendagen.

Over Stimulansz

Stimulansz is kennis- en adviespartner van gemeenten in het sociaal domein. Wij bieden oplossingen die de dienstverlening van gemeenten écht beter maakt.

10.000

professionals
uit het sociaal domein opgeleid

50

hoogwaardige trainingen

in het sociaal domein

8,5

het gemiddelde cijfer
waarmee deelnemers
onze trainingen
beoordelen

Altijd met Stimulansz

We vertalen de theorie van wet- en regelgeving naar de werkvloer, waarbij we laten zien dat er meer mogelijk is in de regelgeving dan vaak wordt gedacht. We adviseren en trainen beleidsmedewerkers, klantmanagers en andere professionals en doen dat met veel enthousiasme en betrokkenheid en vanuit een grote kennis van de praktijk. We helpen mee aan het verbeteren van de bedrijfsvoering via sturingsinformatie. Zo zit Stimulansz in het hart van alle werkprocessen met als doel de dienstverlening van gemeenten in het sociaal domein beter en daarmee het leven van mensen die afhankelijk zijn van die dienstverlening een stuk makkelijker te maken.