Met deze kennisbank maakt u van elk wijkteam een topteam

Gefeliciteerd! U wilt graag kennismaken met onze online kennisbank Inzicht Digitale Grote Almanak en Regelingen en Voorzieningen. Daar zult u beslist veel plezier van hebben. Want met deze kennisbank van Stimulansz is uw wijkteam altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op velerlei terreinen binnen het sociaal domein.

hero afbeelding Met deze kennisbank maakt u van elk wijkteam een topteam

Inzicht DGA en Regelingen en Voorzieningen is dé autoriteit op het gebied van de sociaaljuridische dienstverlening en een onmisbare vraagbaak. Niet alleen voor wijkteams, maar ook voor gemeenten, sociaal raadslieden, Wmo-medewerkers, bibliotheken, welzijns- en rechtshulporganisaties en SJD-studenten.

Het abonnement bestaat uit:

  • DGA (uitgebreide informatie op verschillende onderwerpen: uitkeringen, werk, belasting en toeslagen, wonen, consumentenzaken, juridische kwesties, personen en familierecht, onderwijs, zorg en welzijn; links naar jurisprudentie en wet- en regelgeving)
  • Regelingen en Voorzieningen (recente aanvullingen, achtergrondinformatie en naslag)
  • wekelijkse nieuwsbrief met alle updates
  • DGA als boek (1 exemplaar)

Vraag nu een proefabonnement aan van Inzicht Digitale Grote Almanak en Regelingen en Voorzieningen.Inzicht Digitale Grote Almanak en Regelingen en Voorzieningen is een van de kennisbanken van Inzicht sociaal domein. Kijk hier voor de andere kennisbanken.

Anderen bekeken ook