Nieuw online leerplatform Curieusz

Werken in het sociaal domein betekent dat je je continu moet ontwikkelen. Maar het aanbieden van leermogelijkheden voor zowel nieuwe als ervaren medewerkers vraagt veel van je organisatie en van jou als leidinggevende of opleidingsspecialist. Vaak is daar de tijd of de capaciteit niet voor.

hero afbeelding Nieuw online leerplatform Curieusz
11 juni 2024

Door Redactie

Daarom lanceren we een nieuwe online leeromgeving

Dat gebrek aan tijd of capaciteit is frustrerend voor professionals die graag optimaal hun werk willen doen. Ook vormt het een risico voor de kwaliteit van de dienstverlening. Met het nieuwe leerplatform ondervang je dit probleem. Curieusz biedt hoogkwalitatieve en gespecialiseerde microlearnings. Zodat de professionals flexibel en laagdrempelig hun kennis over het sociaal domein kunnen opbouwen en bijhouden. 

Starten met werk en inkomen

Samen met de experts en trainers van Stimulansz zijn we gestart met een leerbibliotheek voor het domein werk en inkomen. Het leerplatform is daarmee interessant voor iedereen die inhoudelijk meer wil weten over de Participatiewet. Bijvoorbeeld inkomensconsulenten, werkconsulenten, beleidsadviseurs, kwaliteitsmedewerkers en managers. De komende tijd breiden we het leerplatform uit naar andere werkvelden van het sociaal domein.

Ben je benieuwd hoe je Curieusz optimaal voor jouw gemeente kunt inzetten? Wil je weten hoe het precies werkt? Meld je dan aan voor een gratis demo op maandag 24 juni of dinsdag 23 juli. Of bekijk deze informatie