Nieuw online leerplatform Curieusz

Werken in het sociaal domein betekent dat je je continu moet ontwikkelen. Maar het aanbieden van leermogelijkheden voor zowel nieuwe als ervaren medewerkers vraagt veel van je organisatie en van jou als leidinggevende of opleidingsspecialist. Vaak is daar de tijd of de capaciteit niet voor.
Vrouw in paars t-shirt

Daarom lanceren we een nieuwe online leeromgeving

Dat gebrek aan tijd of capaciteit is frustrerend voor professionals die graag optimaal hun werk willen doen. Ook vormt het een risico voor de kwaliteit van de dienstverlening. Met het nieuwe leerplatform ondervang je dit probleem. Curieusz biedt hoogkwalitatieve en gespecialiseerde microlearnings. Zodat de professionals flexibel en laagdrempelig hun kennis over het sociaal domein kunnen opbouwen en bijhouden. 

Starten met werk en inkomen

Samen met de experts en trainers van Stimulansz zijn we gestart met een leerbibliotheek voor het domein werk en inkomen. Het leerplatform is daarmee interessant voor iedereen die inhoudelijk meer wil weten over de Participatiewet. Bijvoorbeeld inkomensconsulenten, werkconsulenten, beleidsadviseurs, kwaliteitsmedewerkers en managers. De komende tijd breiden we het leerplatform uit naar andere werkvelden van het sociaal domein.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe je Curieusz optimaal voor jouw gemeente kunt inzetten? Wil je weten hoe het precies werkt? Meld je dan aan voor een gratis demo op  maandag 10 februari of 3 maart 2025. Of bekijk deze informatie

Pagina delen op socials

Meer weten over dit onderwerp?

Redactie helpt je graag verder.

Nieuwsbrief Sociaal Domein

Binnen 5 minuten op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het sociaal domein? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief. Met onder andere blogs van experts, interessante whitepapers en toelichting op wet- en regelgeving.

Andere bekeken ook

Handreiking Minimaregelingen en zelfstandigen

Stimulansz heeft in opdracht van het ministerie van SZW een handreiking geschreven over de uitvoering van de minimaregelingen bij de doelgroep zelfstandigen. Deze handreiking geeft inzicht en handvatten om de minimaregelingen goed in te kunnen zetten bij de doelgroep zelfstandigen. De handreiking bevat achtergrondinformatie, praktische informatie, voorbeelden en advies.

Casusbesprekingen: hoe de Omgekeerde Toets® helpt

De Omgekeerde Toets® is niet alleen helpend in het gesprek met de inwoner, maar ook bij casuïstiekbesprekingen. Dit helpt om te leren werken met de Omgekeerde Toets®. En het helpt om te blijven leren van elkaar. Maar hóe zet je de Omgekeerde Toets® in bij casuïstiek? Opleidings- en organisatieadviseur Laurens Bouw geeft nuttige tips.

40 jaar interne controle: van Exelletjes naar KiC

Elke euro die een gemeente uitgeeft, moet rechtmatig worden besteed. Als interne controleur hield Hans Vugts daar toezicht op, met behulp van de tool Kwaliteit in Controle (KiC). Eind 2024 ging hij met pensioen. “KiC helpt interne controleurs hun werk goed te doen. De tool is gebruiksvriendelijk, overal toegankelijk en biedt handige overzichten.”