Leren in tijden van corona

De wereld staat op zijn kop door de coronacrisis. Hoe gaat u daar als professional in het sociaal domein mee om? U moet snel handelen, maar tegelijkertijd opnieuw het wiel uitvinden omdat deze situatie volstrekt uniek is. Hoe doet u bijvoorbeeld een huisbezoek als dat verboden is? Hoe gaat u om met alle noodmaatregelen van de overheid? Neem deel aan de online praktijktafels voor het antwoord op deze en andere vragen.

Onze online praktijktafels

Uw dilemma’s bespreken tijdens een onlinesessie met collega’s en experts van Stimulansz? Dat kan door aan te schuiven aan deze online praktijktafel. Juist in deze coronatijd loopt u tegen lastige kwesties aan. Samen bespreken we uw casussen en zoeken we naar een passende oplossing. Zo kunt u in de anderhalvemetersamenleving toch laagdrempelig sparren met collega’s van eigen en andere gemeenten.

Online trainingen en webinars

Naast het coronagerelateerde aanbod is er een regulier aanbod van trainingen en webinars voor leergierige professionals die de verdieping zoeken en het naadje van de kous willen weten. Gelukkig weten onze experts daar wel raad mee. Dat willen ze zelf namelijk ook!

Onze trainers

Onze trainers zijn toptrainers in het sociaal domein

Praktijkgericht

Onze trainingen zijn praktijkgericht, interactief en met veel ruimte voor uw casus

Uw waardering

Onze trainingen zijn Cedeo-erkend. U waardeert onze trainingen met een klanttevredenheidsscore van maar liefst 100%

Vragen? Stel ze gerust!

Laurens Bouw

Laurens is samen met collega’s verantwoordelijk voor het complete aanbod van trainingen en opleidingen.