0

Schuldhulpverlener 2020: De vakjury over John

“John is analytisch scherp. Hij werkt in de praktijk maar heeft ook een helicopterview. Dat zijn goede eigenschappen om tot innovatie te komen. Hij durft buiten kaders te treden. Hij communiceert makkelijk op verschillende niveaus. De Ggz is een moeilijke doelgroep, maar met een psychiatrische klant praat hij net zo makkelijk als met een staatssecretaris die op werkbezoek komt. Een verbinder die de juiste personen aanschiet om stappen te maken. Mensen vertrouwen hem, en hij heeft lef. Onmiskenbaar een talent!
John benoemt het belang van methodisch werken en het gebruikmaken van wetenschappelijke inzichten. Ontwikkeling en verandering wil hij structureel aanpakken, via samenwerking in de keten. Hij coacht zelf zijn collega’s, en weet mensen te inspireren op een natuurlijk, rustige en duidelijke manier.“
Wilt u het filmpje van John nog een keer zien?
Of wilt u het online congres terugkijken? https://live.stream.delivery/congreskomjijeruit/   (Op ongeveer 1 uur en 40 minuten begint het onderdeel van de bekendmaking van de winnaar.)
Benieuwd naar de filmpjes van genomineerden Bianca Bouter en Petra Koppe?
Petra Koppe filmpje
Bianca Bouter filmpje

Jaarlijkse verkiezing ‘Schuldhulpverlener 2020’

Schuldhulpverlening is een vak waar we trots op mogen zijn. Met onze jaarlijkse “Verkiezing schuldhulpverlener van het jaar” bieden we professionals een podium om hun ervaring landelijk te delen en om vakgenoten te inspireren. Zo krijgen we een kijkje in de keuken van de uitvoering. Dit geeft ons inzicht in wat goed werkt, welke knelpunten er zijn en hoe veranderingen en innovaties vorm kunnen krijgen in de praktijk en wat daar voor nodig is.
De verkiezing ‘Schuldhulpverlener 2020’ is georganiseerd door Schouders Eronder, een samenwerkingsverband van Divosa, Landelijke Cliëntenraad, NVVK Sociaal Werk Nederland en de VNG.
Dit bericht is eerder gepubliceerd op de website van Schouders Eronder.

Geselecteerd op basis van dit onderwerp