Incompanytrainingen

We zijn gestart met incompany trajecten. Zo houden we de vervoersbewegingen in Nederland zo beperkt mogelijk. Had u voor de lockdown al afspraken met ons gemaakt over trainingen of waren de trainingen zelfs al begonnen? Dan nemen we contact met u op om te overleggen hoe nu verder. Uiteraard staat voor ons ook de volksgezondheid voorop. Daarom houden we ons aan een aantal regels.

De regels

  • We houden de RIVM richtlijnen aan.
  • We kijken samen met u naar de mogelijkheden op uw locatie.
  • Omdat de groepsgrootte nu nog beperkt mag zijn, starten we met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers en 1 of 2 trainers.

Combi van online en offline leren

In overleg met u passen we de trainingen aan om de contactmomenten te beperken. We kunnen bijvoorbeeld werken met het ‘flipped classroom model’. Dat betekent dat deelnemers vooraf leeswerk en/of een webinar krijgen. De fysieke bijeenkomst wordt benut om de opgedane kennis toe te passen. Een andere manier van trainen die voor sommige groepen ontzettend goed kan werken! We overleggen altijd met u of dit past bij uw leerdoel.

1 juli: groepen van 30 personen toegestaan

Vanaf 1 juli zijn georganiseerde bijeenkomsten weer toegestaan. Vanaf die datum kunnen we weer terug naar de normale groepsgrootte. Uiteraard onder dezelfde condities, waarbij we de richtlijnen van het RIVM nauwlettend blijven volgen. De minimale afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers is dan nog steeds van toepassing. En alleen als de versoepeling gaat volgens de huidige planning.

Kwaliteit staat voorop

We nemen uw gezondheid én uw leerdoelen zeer serieus. Dat betekent dat:

  • ruimtes geschikt zijn voor het aantal deelnemers met 1,5 meter ertussen.
  • deelnemers met coronagerelateerde gezondheidsklachten niet welkom zijn op de training.
  • trainers met coronagerelateerde gezondheidsklachten geen trainingen mogen geven.
  • we het aantal deelnemers aan webinars beperkt houden om de kwaliteit te kunnen borgen.
  • we faciliteren in professionele lesmaterialen om het ‘flipped classroom model’ succesvol te kunnen realiseren.

September: start open trainingen

Open trainingen op onze trainingslocaties hopen we vanaf september weer te kunnen aanbieden, maar dat hangt af van de dan geldende maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte. Houd tot die tijd ons online trainingsaanbod in de gaten!

Geselecteerd op basis van dit onderwerp

Deel deze pagina