Dienstverlening gaat door, trainingen verzet

hero afbeelding Dienstverlening gaat door, trainingen verzet
05 april 2020

Door Ger Ramaekers

In verband met de landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, heeft Stimulansz besloten alle open en incompany trainingen, platformbijeenkomsten en gebruikersoverleggen die tot 1 juni 2020 zouden plaatsvinden, uit te stellen. Zo nemen we geen onnodige risico’s als het gaat om de verdere verspreiding van het virus. Alle deelnemers zijn inmiddels geïnformeerd.  De nieuwe data maken we z.s.m. bekend.
Het goede nieuws is dat de overige dienstverlening gewoon doorloopt, onze medewerkers zijn volop aan het werk! Dat betekent dat u net als anders gebruik kunt blijven maken van onze digitale producten en online abonnementen als de kennisbank Inzicht Sociaal Domein, Bereken Uw Recht, Kwaliteit in Control en de diverse benchmarks. Heeft uw vragen over een van deze of andere producten? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Stimulansz of vul het contactformulier in. Of bel ons op 030 2982800. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Geen afspraken op locatie tijdens coronacrisis

Ons kantoor is t/m 1 juni gesloten, onze medewerkers werken vanuit huis en zijn uitstekend bereikbaar. Afspraken op locatie of bij ons op kantoor gaan niet door. Daarvoor zoeken we naar alternatieve (ook online) oplossingen of we verzetten de afspraken naar een datum na 1 juni.
We rekenen op uw begrip voor deze situatie en wensen u zowel persoonlijk als zakelijk veel sterkte in deze crisis. We hopen u na 1 juni weer -in goede gezondheid-  persoonlijk te ontmoeten.

Anderen bekeken ook