Dienstverlening gaat door, trainingen verzet

In verband met de landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, heeft Stimulansz besloten alle open en incompany trainingen, platformbijeenkomsten en gebruikersoverleggen die tot 1 juni 2020 zouden plaatsvinden, uit te stellen. Zo nemen we geen onnodige risico’s als het gaat om de verdere verspreiding van het virus. Alle deelnemers zijn inmiddels geïnformeerd.  De nieuwe data maken we z.s.m. bekend.
Het goede nieuws is dat de overige dienstverlening gewoon doorloopt, onze medewerkers zijn volop aan het werk! Dat betekent dat u net als anders gebruik kunt blijven maken van onze digitale producten en online abonnementen als de kennisbank Inzicht Sociaal Domein, Bereken Uw Recht, Kwaliteit in Control en de diverse benchmarks. Heeft uw vragen over een van deze of andere producten? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Stimulansz of vul het contactformulier in. Of bel ons op 030 2982800. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Geen afspraken op locatie tijdens coronacrisis

Ons kantoor is t/m 1 juni gesloten, onze medewerkers werken vanuit huis en zijn uitstekend bereikbaar. Afspraken op locatie of bij ons op kantoor gaan niet door. Daarvoor zoeken we naar alternatieve (ook online) oplossingen of we verzetten de afspraken naar een datum na 1 juni.
We rekenen op uw begrip voor deze situatie en wensen u zowel persoonlijk als zakelijk veel sterkte in deze crisis. We hopen u na 1 juni weer -in goede gezondheid-  persoonlijk te ontmoeten.

Pagina delen op socials

Meer weten over dit onderwerp?

Ger Ramaekers helpt je graag verder.

Nieuwsbrief Sociaal Domein

Binnen 5 minuten op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het sociaal domein? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief. Met onder andere blogs van experts, interessante whitepapers en toelichting op wet- en regelgeving.

Andere bekeken ook

Eén loket voor elke vraag: van het ‘wie’ naar het ‘hoe’

Ik loop al sinds 2004 mee in het sociaal domein. Het is de kunst om dan professioneel nieuwsgierig te blijven en met een open blik te kijken naar hoe we dingen doen zonder die als vanzelfsprekend te beschouwen. Juist door anders te kijken ontstaat ruimte voor verwondering en verwondering geeft ruimte voor verbetering. Een van die zaken waar ik me over verwonder is de vraag ‘wie moet iets oplossen’.

Kan een inburgeraar na 1,5 jaar nog van leerroute wisselen?

Gemeenten krijgen regelmatig te maken met inburgeraars voor wie de gekozen leerroute toch niet passend blijkt. Wat als die mismatch pas na 1,5 jaar aan het licht komt? In deze blog lees je welke ruimte gemeenten dan hebben om alsnog te schakelen.

Een elektrische fiets als re-integratievoorziening Pw naar werk?

Een inwoner die al jaren bijstand ontvangt, heeft na een intensief begeleidingstraject zicht op werk. De verwachting is dat deze inwoner duurzaam uit zal stromen. De inwoner heeft een medische beperking en in verband daarmee hulp nodig om naar het werk te gaan. Een elektrische fiets lijkt de goedkoopst passende oplossing. Zo nodig wil de inwoner de kosten wel terugbetalen. Kan de gemeente zo’n fiets als re-integratievoorziening faciliteren?