Stimulansz’ers in beeld: Verna Hiensch

Maak kennis met onze bevlogen HR-adviseur Verna Hiensch. Met haar professionele scherpzinnigheid belichaamt Verna de kernwaarden van Stimulansz.

hero afbeelding Stimulansz’ers in beeld: Verna Hiensch
28 februari 2024

Door Redactie

In het kloppend hart van Stimulansz werkt Verna Hiensch, onze bevlogen HR-adviseur. Met passie en toewijding werpt zij licht op wat werken bij Stimulansz zo uniek maakt. Een perfecte mix van professionele scherpzinnigheid en persoonlijke warmte waarmee Verna de kernwaarden van Stimulansz belichaamt. 

Wat inspireert jou in het werken bij Stimulansz?

Mijn grootste inspiratiebron bij Stimulansz is de betrokkenheid van mijn collega’s. Vanaf dag één voelde ik mij omarmd door een team waar een hartelijke, informele sfeer heerst. Dit is een prachtige aanvulling op onze zakelijke uitstraling naar buiten toe, wat Stimulansz zo bijzonder maakt.

Hoe ziet een gemiddelde werkweek er voor jou uit?

Elke week is anders en vol verrassingen. Ik richt me op een breed scala aan taken, van het beantwoorden van HR-vragen van medewerkers tot het aantrekken van nieuw talent. Mijn rol omvat ook belangrijke administratieve taken en het ontwikkelen van HR-beleid in nauwe samenwerking met mijn teammanager.

Kun je een project beschrijven waar je bijzonder trots op bent?

Op onze recente 2 wervingscampagnes ben ik erg trots. Meer dan 10 vacatures succesvol invullen was een geweldige prestatie. De positieve reacties van collega’s over onze nieuwe teamleden bevestigen dat we de juiste keuzes hebben gemaakt.

Hoe draagt jouw rol bij aan de missie en doelen van Stimulansz?

Als HR-adviseur speel ik een sleutelrol in het aantrekken en behouden van het juiste talent. Dat is essentieel voor het bereiken van onze maatschappelijke doelstellingen in het sociaal domein. Ik focus niet alleen op het werven van de juiste mensen, maar ook op hun welzijn en ontwikkeling binnen de organisatie.

Wat is het waardevolste wat je tot nu toe hebt geleerd bij Stimulansz?

Het waardevolste voor mij is het leren van de kracht van autonomie en initiatief nemen. Stimulansz biedt een unieke omgeving waarin ik de ruimte krijg om nieuwe ideeën te verkennen en uit te voeren. Door gewoon te doen, leer ik constant bij. Als iets een keer niet lukt of fout gaat, dan is dat een leerervaring. De vrijheid om te experimenteren en van zowel successen als mislukkingen te leren, is voor mij ongelooflijk waardevol. Dit helpt me om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik heb diverse hobby’s die variëren per seizoen. In de zomer geniet ik van varen op de Loosdrechtse Plassen, terwijl ik in de winter graag lees. Sporten in groepslessen geeft me energie en helpt me ontspannen. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie, wat voor mij onmisbaar is.

Hoe bewaak je de balans tussen werk en privé?

Ik vind het belangrijk om een duidelijke scheiding te hebben tussen werk en privé. Na een intensieve werkdag zorg ik voor ontspanning door te sporten of door af te spreken met vrienden. Deze activiteiten zijn essentieel om mijn gedachten te verzetten en de volgende dag weer fris te starten.

Heb je nog een gouden tip voor professionals?

Blijf altijd leergierig en nieuwsgierig. Een goede manier om dit te doen is door je te abonneren op de nieuwsbrief Sociaal Domein van Stimulansz. Die houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en biedt waardevolle inzichten voor professionals in het veld.

Nieuwsbrief Sociaal Domein

Binnen 5 minuten op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het sociaal domein? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief. Met onder andere blogs van experts, interessante whitepapers en toelichting op wet- en regelgeving.