1 dagdeel
2 november 2017
Meld u aan

De omgekeerde toets verovert heel Nederland. Is ook uw gemeente enthousiast begonnen met omgekeerd toetsen? En heeft u al een training gevolgd? We zijn zeer benieuwd naar uw eerste ervaringen met de omgekeerde toets in uw organisatie. Wat ging goed? Wat ging minder goed? Welke oplossingen koos u wel, en welke juist niet? Op het Platform ‘De omgekeerde toets’ ontmoet u mensen die net als u graag werken aan een beleid waar klanten écht mee geholpen zijn. Op het platform delen we ervaringen en leren we van elkaar.

Doelgroep

Voor leidinggevenden, beleids– of projectmedewerkers van organisaties die actief bezig zijn met het integreren van de omgekeerde toets in hun beleid.

Tijdens dit platform wisselt u oplossingen uit met andere ervaringsdeskundigen van de omgekeerde toets.

Inhoud

  • Het toepassen van grondwaarden / kernwaarden gemeenten. Hoe waarborgt u dat niet iedereen zijn eigen grondwaarden toepast maar die van de gemeente?
  • Tijdsdruk en omgekeerd toetsen. Hoe voorkomt u de klantmanagers / consulenten weer terugschieten in het oude patroon, bijvoorbeeld door een hoge werkdruk?
  • Belemmeringen in beleid en verordeningen. Hoe kunnen verordeningen en beleidsregels helpen of juist hinderen bij het uitvoeren van de omgekeerde toets?
  • Wat betekent de omgekeerde toets voor de samenwerking met andere afdelingen en met externe partners?
  • Heeft u een ander onderwerp dat u graag wil bespreken tijdens het platform? Mail het naar Evelien.meester@stimulansz.nl.

Prijzen

Deze bijeenkomst is gratis. De bijeenkomst duurt van 12.00 uur tot 16.00 uur en is inclusief lunch.

Adviseurs

Adamien van Barneveld

Adamien is samen met collega’s verantwoordelijk voor het complete aanbod van trainingen en opleidingen.

Laurens Bouw

Laurens is samen met collega’s verantwoordelijk voor het complete aanbod van trainingen en opleidingen.

Frans Zonneveld

Frans is een ervaren juridisch kwaliteitscoach en verantwoordelijk voor het complete aanbod van trainingen en opleidingen.

Anderen bekeken ook

1 dagdeel
2 november 2017
Meld u aan