Themabijeenkomst
1 dagdeel
100 deelnemers
Themabijeenkomst
Gratis voor KiC-gebruikers

Waar gaan we het over hebben?

Hoe zorgt je ervoor dat jouw bevindingen binnenkomen bij de beoogde doelgroep en welke vorm kan deze boodschap aannemen? Dat zijn onderwerpen waar we tijdens deze online themabijeenkomst stil zullen staan.

Een aantal specialisten aan het woord

Verschillende sprekers nemen je tijdens de themabijeenkomst mee in de mogelijkheden om innovatief te verantwoorden.

  • Gijswim de Haas is associate partner van SenseGuide en heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van verbeterprogramma’s gericht op gedragsverandering, prestatieverbetering en organisatieontwikkeling. Gijswim neemt je mee in het verantwoorden met verhalen, oftewel verantwoording door storytelling.
  • Ferry Timp, ook wel bekend als de Tekenende Accountant, is zoals hij zelf omschrijft ‘in het dagelijkse leven’ intern accountant bij de gemeente Leiden. Deze baan combineert hij met zijn werk voor Ferry Tekent. Ferry zal tijdens de themabijeenkomst stil staan bij de kracht van visualiseren.
  • ‘Onze’ Annemiek Wildenburg (Stimulansz) is specialist in publieksinformatie. Annemiek geeft schrijftrainingen aan gemeenten en vertaalt complexe inhoud (nieuwe wetten, wetswijzigingen, verantwoording) in begrijpelijke of ‘klare’ taal.

Hoe werkt het?

We organiseren een online bijeenkomst en dat werkt als het volgt:

  • Na aanmelding voor deze bijeenkomst ontvang je een bevestiging van ons.
  • Ongeveer 1 week voorafgaand aan de online sessie ontvang je een link en aanvullende informatie over de werkwijze. Een applicatie of licentie van bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams is niet nodig. Een stabiele internetverbinding is voldoende.
  • Op de dag van de bijeenkomst kun je link openen deelnemen aan de sessie.

Kosten

Deelname is gratis wanneer de gemeente of het samenwerkingsverband een abonnement heeft op één van de KiC-applicaties.

Aanmelden

Er zijn 100 plekken beschikbaar voor deze online bijeenkomst. Werk je nog niet met KiC en wel geïnteresseerd? Stuur dan even een e-mail naar Herman Rijks om je aan te melden.

Contactpersoon

Herman Rijks

Adviseur kwaliteit en bedrijfsvoering. Ondersteunt gemeenten bij kwaliteits- en interne controle met KiC.