Themabijeenkomst
1 dagdeel
75 deelnemers
Themabijeenkomst
Gratis voor KiC-gebruikers

Wat gaan we doen?

Tijdens de laatste digitale sessie van 2020 kijken we samen met de KiC-gebruikers zowel terug naar de afgelopen periode, als vooruit naar datgene wat komen gaat in 2021. Dit doen we zowel met een inhoudelijk programma als met een alternatief tweede deel. Hoe dat tweede deel eruit gaat zien, houden we nog even voor ons.

Waar gaan we het over hebben?

We zullen kijken naar de laatste ontwikkelingen vanuit de redactiecommissie en de nieuwe normensets voor komend jaar. Bovendien nemen we KiC-gebruikers mee in de jaarovergang en hoe we dit willen gaan organiseren in 2021. Tenslotte staan we uiteraard stil bij het jaar dat komen gaat. 2021: het jaar van de rechtmatigheidsverantwoording.

Hoe werkt het?

We organiseren een online bijeenkomst en dat werkt als het volgt:

  • U meldt zich aan voor deze bijeenkomst en ontvangt een bevestiging van ons.
  • Ongeveer week voorafgaand aan de online sessie ontvangt u een link en aanvullende informatie over de werkwijze. U heeft geen applicatie of licentie van bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams nodig. Een stabiele internetverbinding is voldoende.
  • Op de dag van de bijeenkomst opent u de link en neemt u deel aan de sessie.
  • De sessie zal beginnen met een korte toelichting over de werkwijze.

Kosten

Deelname is gratis wanneer uw gemeente of samenwerkingsverband een abonnement heeft op één van de KiC-applicaties.

Aanmelden

Meld u snel aan, want vol is vol! Er zijn 75 plekken beschikbaar voor deze online bijeenkomst. Werkt u nog niet met KiC maar bent u wel geïnteresseerd? Stuur dan even een e-mail naar Herman.Rijks@stimulansz.nl om u aan te melden.

 

Contactpersoon

Herman Rijks

Adviseur kwaliteit en bedrijfsvoering. Ondersteunt gemeenten bij kwaliteits- en interne controle met KiC.