Platform
1 dagdeel
25 deelnemers
Platform
250,- (Gratis voor abonnees)

Werkt u als professional in het sociaal domein? Houdt u graag uw kennis op peil? En wilt u uw kennis vergroten? Sluit u aan bij het Platform Participatie en Werk.

Als deelnemer aan het platform krijgt u het laatste nieuws over de naleving en uitvoering van het Participatiebeleid. Bovendien vergroot u via het Platform uw vakkennis. We organiseren het platform 4x keer per jaar. Elke bijeenkomst heeft een ander thema.

Wissel ervaringen en best practices uit

Tijdens de bijeenkomsten wisselt u kennis, ervaring en best practices uit met collega’s van andere gemeenten. Dat is enorm leerzaam. Wilt u uw kennis van het sociaal domein actueel houden en vergroten? Meld u aan voor een platformbijeenkomst.

Voor wie?

Het Platform Participatie en Werk is voor medewerkers van gemeenten die zich bezighouden met de naleving en uitvoering van het participatiebeleid. Zoals beleidsmedewerkers en werkconsulenten.

Programma

Zodra het programma van de volgende bijeenkomst bekend is, wordt dat hier gepubliceerd.

Praktische informatie

Stimulansz organiseert het Platform Participatie en Werk vier keer per jaar. Elke bijeenkomst met een ander actueel thema.

In 2020 staat het Platform Participatie en Werk gepland op:

  • Woensdag 22 april van 13:00 – 16:00 uur
  • Maandag 9 september van 13:00 – 16:00 uur
  • Woensdag 4 november van 13:00 – 16:00 uur

Locatie

De bijeenkomsten worden georganiseerd bij Aristo, Brennerbaan 15 in Utrecht.

Kosten

Heeft uw organisatie een abonnement op het domein Werk en Participatie van Inzicht sociaal domein? Dan mag 1 deelnemer per bijeenkomst gratis deelnemen. De tweede en volgende deelnemers betalen € 250,- per persoon voor een bijeenkomst.

Neem direct contact op met de specialist

Frans Kuiper

Frans is als adviseur een echte allrounder die zijn kennis en ervaring inzet om gemeenten te helpen bij de transformatie naar integrale dienstverlening.

Anderen bekeken ook