Werkt u als professional in het sociaal domein? Houdt u graag uw kennis op peil? En wilt u uw kennis vergroten? Sluit u aan bij het Platform Participatie en Werk.

Als deelnemer aan het platform krijgt u het laatste nieuws over de naleving en uitvoering van het Participatiebeleid. Bovendien vergroot u via het Platform uw vakkennis. We organiseren het platform 4x keer per jaar. Elke bijeenkomst heeft een ander thema.

Wissel ervaringen en best practices uit

Tijdens de bijeenkomsten wisselt u kennis, ervaring en best practices uit met collega’s van andere gemeenten. Dat is enorm leerzaam. Wilt u uw kennis van het sociaal domein actueel houden en vergroten? Meld u aan voor een platformbijeenkomst.

Voor wie?

Het Platform Participatie en Werk is voor medewerkers van gemeenten die zich bezighouden met de naleving en uitvoering van het participatiebeleid. Zoals beleidsmedewerkers en werkconsulenten.

Praktische informatie

Stimulansz organiseert het Platform Participatie en Werk 4x per jaar. Elke bijeenkomst met een ander actueel thema.
Er zijn dit jaar nog 2 bijeenkomsten in het najaar. Meer informatie over de thema’s volgt later.

  • 18 september 2019 van 13:00 – 16:00 uur.
  • 20 november 2019 van 13:00 – 16:00 uur.

Locatie

U bent van harte welkom bij Stimulansz, Koningin Wilhelminalaan 5 in Utrecht.

Kosten

Heeft uw organisatie een abonnement op het domein Werk en Participatie van Inzicht sociaal domein? Dan mag 1 deelnemer per bijeenkomst gratis deelnemen. De tweede en volgende deelnemers betalen € 261,- per persoon voor een bijeenkomst.

Neem direct contact op met de specialist

Frans Kuiper

Frans is als adviseur een echte allrounder die zijn kennis en ervaring inzet om gemeenten te helpen bij de transformatie naar integrale dienstverlening.

Anderen bekeken ook