Laat u in een middag bijpraten over alle ontwikkelingen op het terrein van de Jeugdwet.
Als beleidsadviseur sociaal domein hebt u uitdagend werk. Na deze complete opleiding hebt u de kennis en de vaardigheden om een goed beleidsvoorstel te maken.
Bent u actief in het sociaal domein? En wilt u uw cliënten effectief kunnen helpen bij zijn of haar problemen? Met de training ‘Wegwijs in het sociaal domein’ zet u de eerste stap op weg naar een breed georiënteerde professional. Een stevige basis voor andere trainingen en opleidingen.
Het financiële proces binnen de gemeente en specifiek binnen het sociaal domein is complex. Hoe krijgt u toch goed inzicht? Daarover gaat de workshop financiën in het sociaal domein. Voor beleidsmedewerker, projectleider en leidinggevende.
Hoe houdt u een gesprek met uw cliënt? Zodat u samen komt tot een gedragen doel? Met deze training ‘Van vraag naar effect’ versterkt u uw vaardigheden voor een effectief gesprek.
Hoe verhouden de eisen van de Algemene wet bestuursrecht aan de uitvoering zich tot de wettelijke bepalingen van de Wmo 2015? Wat regelt de wet, hoe gaat het in de praktijk en waar moet je als sjd-er op letten?
We praten u deze bijeenkomst bij over de wijzigingen in de Participatiewet en over tal van wijzigingen op het brede terrein van wetgeving in de sociale zekerheid.
In samenwerking met D&B gedrag organiseert Stimulansz de 3-daagse masterclass beleidsadviseur sociaal domein. In de masterclass leert u het ‘omgekeerd denken’ toepassen op een hoger niveau.
Training Algemene wet Bestuursrecht: In deze training maakt u kennis met de Algemene wet bestuursrecht als tool voor maatwerk en leert u willekeur tijdens interpretatie van de wet te voorkomen.
Wil u na de zomer met meer focus aan het werk? En wilt u ruimte in uw hoofd creëren, zodat u beter uw werk kunt doen? Meld u dan aan voor de online workshop Getting Things Done (en time-management).
Wilt u dat uw cliënten en uw collega’s blij worden van uw begrijpelijke besluiten en rapportages? In deze training leert u een goed gemotiveerd rapport en een beschikking in klare taal te schrijven.
Werkt uw organisatie met de omgekeerde toets, maar is uw beleid daar nog niet helemaal op aangepast? Heeft u ook onze omgekeerde modelverordening sociaal domein gelezen? En wilt u hier binnen uw gemeente ook actief mee aan de slag?
Copyright @ Stimulansz 2017 – 2020
‘Zo maakt u een omgekeerde verordening sociaal domein’ is toegevoegd aan je winkelmand |