Trainingen blijven voorlopig online

Natuurlijk volgt ook Stimulansz de aangescherpte richtlijnen van 14 december om het coronavirus terug te dringen. Dit betekent dat de trainingen voor zover mogelijk online plaatsvinden.

hero afbeelding Trainingen blijven voorlopig online
31 mei 2023

Door Redactie

Open trainingen

Alle open trainingen tot en met 31 maart 2021 vinden online plaats. Wij hebben onze fysieke trainingen aangepast naar online trainingen. Hierdoor ontvangt u online dezelfde kwaliteit als die u van ons gewend bent.
Heeft u zich ingeschreven voor een open training? U ontvangt op korte termijn bericht waarin wij u persoonlijk informeren over hoe nu verder.

Incompany trainingen

In overleg met u kijken we naar de mogelijkheden om de incompany trainingen online uit te voeren. Zo houden we de vervoersbewegingen in Nederland beperkt. Het kan zijn dat bepaalde onderdelen fysiek worden gedaan. Heeft u voor de toespraak van 14 december al afspraken met ons gemaakt over trainingen of waren de trainingen zelfs al begonnen? Dan nemen we contact met u op om te overleggen hoe nu verder. Uiteraard staat voor ons ook de volksgezondheid voorop.

Kwaliteit staat voorop

We nemen uw gezondheid én uw leerdoelen zeer serieus. Dat betekent dat:

  • We zoveel mogelijk online aanbieden.
  • Ook als fysiek training geven mogelijk is, dit gebeurt in ruimtes die geschikt zijn voor het aantal deelnemers met 1,5 meter ertussen.
  • Deelnemers met coronagerelateerde gezondheidsklachten niet welkom zijn op de training.
  • Trainers met coronagerelateerde gezondheidsklachten niet voor een groep mogen staan.
  • We het aantal deelnemers aan online trainingen beperkt houden om de kwaliteit te kunnen borgen.
  • We faciliteren in professionele lesmaterialen om het ‘flipped classroom model’ succesvol te kunnen realiseren.

Combi van online

Wat is het ‘flipped classroom model’? Dit model is een combinatie van een online training en een fysieke training. Het betekent dat deelnemers vooraf leeswerk en/of een online bijeenkomst krijgen. De fysieke bijeenkomst wordt benut om de opgedane kennis toe te passen. Het is een andere manier van trainen die voor sommige groepen ontzettend goed kan werken! We overleggen altijd met u of dit past bij uw leerdoel.