0

Open trainingen

De open trainingen tot en met 31 december 2020 vinden zoveel mogelijk online plaats. Heeft u zich ingeschreven voor een open training? U ontvangt op korte termijn bericht waarin wij u persoonlijk informeren over hoe nu verder.

Incompany trainingen

In overleg u kijken we naar de mogelijkheden om de incompany trainingen online uit te voeren. Het kan zijn dat bepaalde onderdelen fysiek worden gedaan. Zo houden we de vervoersbewegingen in Nederland beperkt. Heeft u voor de persconferentie van 28 september al afspraken met ons gemaakt over trainingen of waren de trainingen zelfs al begonnen? Dan nemen we contact met u op om te overleggen hoe nu verder. Uiteraard staat voor ons ook de volksgezondheid voorop.

Combi van online

In overleg met u passen we de trainingen aan om de contactmomenten te beperken. We kunnen bijvoorbeeld werken met het ‘flipped classroom model’. Dat betekent dat deelnemers vooraf leeswerk en/of een webinar krijgen. De fysieke bijeenkomst wordt benut om de opgedane kennis toe te passen. Een andere manier van trainen die voor sommige groepen ontzettend goed kan werken! We overleggen altijd met u of dit past bij uw leerdoel.

Kwaliteit staat voorop

We nemen uw gezondheid én uw leerdoelen zeer serieus. Dat betekent dat:

  • we zoveel mogelijk online aanbieden.
  • ruimtes geschikt zijn voor het aantal deelnemers met 1,5 meter ertussen.
  • deelnemers met coronagerelateerde gezondheidsklachten niet welkom zijn op de training.
  • trainers met coronagerelateerde gezondheidsklachten mogen niet voor een groep staan.
  • we het aantal deelnemers aan webinars beperkt houden om de kwaliteit te kunnen borgen.
  • we faciliteren in professionele lesmaterialen om het ‘flipped classroom model’ succesvol te kunnen realiseren.

Geselecteerd op basis van dit onderwerp