Stimulansz top bar
Kennis & advies over werk en inkomen, welzijn en gezondheid
Onderdelen
U bent hier: Home / Trainingen / Vaardigheidscursussen

Vaardigheidscursussen

Stimulansz organiseert ook trainingen om bepaalde vaardigheden  onder de aandacht te brengen. Wat maakt dit aanbod nu zo bijzonder in vergelijking met andere aanbieders? Kort samengevat; we trainen volgens het KVAP-model. Dit model bestaat uit een aantal onderdelen:    

Ten eerste staan vaardigheden (= V) altijd in relatie met een bepaald werkproces of een bepaalde praktijksituatie, of functie (P = praktijk of proces). Wij bieden onze trainingen aan met inzicht over de werkpraktijk . Hierdoor kijken de deelnemers tijdens de training al hoe men het geleerde gaat toepassen in de praktijk. Hierdoor beïnvloeden we sterk de effectiviteit van een training.

Ten tweede  hebben vaardigheden altijd een relatie met relevante kennis (= K) die van toepassing is en waar de deelnemers het nodige van moeten weten. Wetskennis of kennis over relevant beleid. We bieden dat aan in combinatie met oefenen van vaardigheden. Deelnemers van onze trainingen vinden die afwisseling juist prettig. 

En ten derde zijn vaardigheden altijd een onderdeel van een bepaalde beroepshouding (=  A van  attitude). En beroepshouding staat sterk in de aandacht van het thema vakmanschap. Onze trainers weten wat een functie vraagt qua attitude en geven daar feedback op.

Oftewel een vaardigheidstraining staat niet op zich…    

Vaardigheidscursussen 

Debiteuren en incasso (basis en vervolg) 
Groepsgewijs werken met klanten (train de trainer) 
Groepsgewijs werken met klanten (vervolg)
Intervisie
Klantgerichtheid
Motiverende gespreksvoering
Operationeel leidinggeven SZ
Publieksgericht schrijven
Sociale media voor klantmanagers/werkcoaches
Timemanagement

Informatie

Alle trainingen worden incompany gegeven. Als een training ook op 'open inschrijving' wordt gegeven, staat de training met de bewuste trainingsdatum in de activiteitenkalender.


Laurens Bouw
Opleidingsadviseur
Telefoon: 06 23 98 48 89
laurens.bouw@stimulansz.nl


Frans Zonneveld
Opleidingsadviseur

Telefoon: 06 23 98 47 04
frans.zonneveld@stimulansz.nl