Training voor beleidsmedewerkers

Op 28 september start de training nieuwe Wet inburgering 2021 voor beleidsmedewerkers. In deze training leert u wat van gemeenten verwacht en hoe u via het inburgeringsbeleid uw integrale doelen kunt nastreven. Deze training is bijna vol, dus beslis snel!

Training effectieve ondersteuning statushouders

Op 6 oktober gaat de training effectieve ondersteuning statushouders van start. In 3 dagdelen krijgt u inzicht in interculturele communicatie en ontvangt u praktische tools om statushouders effectief te ondersteunen.

Actualiteitenmiddag

Op 13 oktober praten we u één middag bij over de laatste actualiteiten op het terrein inburgering. Hierbij staan vooral de beleidsmatige aspecten centraal en leggen we verbindingen met andere pijlers in het sociaal domein.

Training voor uitvoerders

Op 26 november scholen we uitvoerder in het sociaal domein bij over hun nieuwe taken. Concreet gaat we in op de volgende vragen:

  • Wat betekent het nieuwe inburgeringsstelsel voor uw werk?
  • Welke nieuwe taken krijgt u?
  • Hoe ziet het proces er voor de inburgeraar uit?

Wilt u deze trainingen liever met uw hele team doen, dan kunnen wij ook een incompany traject voor u organiseren. Onze opleidingsadviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Geselecteerd op basis van dit onderwerp

Deel deze pagina