0

De volgende updates worden in KiC in oktober doorgevoerd:

  • Toevoeging tot het KIC Community Forum! Met uw KiC abonnement krijgt u automatisch toegang tot ons forum dat binnen KIC gebouwd is. U kunt hier eenvoudig uw vraag stellen aan een van de 125+ KIC gemeenten en samenwerkingsverbanden in het land. Samen met een groep van 12 geïnteresseerde gemeenten gaan wij in de bèta-versie werken en daarna de inrichting en mogelijkheden van het KiC Community Forum verder uitbreiden.
  • Komt uw accountant op bezoek? Wij kunnen nu nog eenvoudiger uw accountant toegang geven tot KiC met behulp van een speciale licentie waarin de accountant alleen kan relevante dossiers kan raadplegen.
  • Het verwijderen van posten in KIC kon als u daartoe de rechten bezit. We hebben op verzoek van gebruikers ingebouwd dat u bij het verwijderen van posten altijd een toelichting moet geven. De hoofdbeheerder kan hierdoor met behulp van een rapport een overzicht van verwijderde dossiers + hun toelichting opvragen.
  • In de verantwoordingsrapportage is nu opgenomen dat u genuanceerde ‘scores’ terug kan zien in de rapportages. Voorheen was alleen ‘goed’ of ‘fout’ mogelijk, nu kan hier dus ook ‘na retour goed’ staan.
  • In het verantwoordingsverslag en in het rechtmatigheidsrapport is een filter toegevoegd waardoor u kunt aangeven of u de gereed gemelde onderzoeken wel of niet wil meenemen.
  • In het overzicht van KIC gebruikers worden oude gebruikers niet meer getoond en kunt selecteren u van welk controlejaar u de gebruikers wil tonen.

Verder hebben wij al een technische update doorgevoerd om de snelheid van KiC te vergroten. Dat heeft veel gebruikers geholpen, maar meer verbetering is nodig. Deze verbeteringen zullen ook in 2019 en begin 2020 voor u merkbaar zijn. Meer info daarover volgt. Op de landingspagina op KiConline.nl communiceren wij de exacte datum van deze aanstaande update.