Juridisch Adviseur met specialisatie Participatiewet (senior)

(32 uur)

Jouw baan

Je werkt in een professioneel team van juristen en andere experts in het sociaal domein. En voor een werkgever die in bijna alle Nederlandse gemeenten kind aan huis is. Bij Stimulansz kun je dus je blik verbreden en heb je alle ruimte om je ambities te ontplooien. Een van je sparringpartners wordt mr. Evelien Meester, expert op het gebied van de Participatiewet en bedenker van nieuwe methodieken als de omgekeerde toets. Je belangrijkste taak is het adviseren en ondersteunen van gemeenten en andere organisaties, met name op het terrein van de Participatiewet. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en inzichten over te dragen op de deelnemers aan onze trainingen. Samen met je collega’s denk je na over nieuwe invalshoeken voor de dienstverlening van Stimulansz. En je helpt mee om onze juridische kennisbank Inzicht sociaal domein naar een nog hoger plan te tillen.

Onze vraag

  • Je bent een ervaren jurist met gespecialiseerde kennis van de Participatiewet. Maar wel een jurist die in staat is om de wet ‘te vertalen’ naar prettig leesbare en praktisch toepasbare teksten. Bij Stimulansz willen we namelijk dat iedereen de regels snapt.
  • Je bent niet alleen inhoudelijk sterk, maar kent ook de praktijkkant.
  • Je bent een mensenmens en vindt het prettig om in team te werken.
  • Je denkt mee over nieuwe kansen voor Stimulansz en stelt kritische vragen.
  • Trainingen geven gaat je gemakkelijk af.
  • Je hebt een streepje voor als je bereid bent om regelmatig te bloggen.
  • Je bent nieuwsgierig naar andere onderwerpen binnen het sociaal domein en bereid om daar een steentje aan bij te dragen.

Onze organisatie

Stimulansz is kennis- en adviespartner van gemeenten en levert praktische oplossingen die écht werken. We vertalen de theorie van wet- en regelgeving naar de werkvloer, waarbij we laten zien dat er meer mogelijk is in de regelgeving dan vaak wordt gedacht. We adviseren en trainen beleidsmedewerkers, klantmanagers en andere professionals en doen dat met veel enthousiasme en betrokkenheid en vanuit een grote kennis van de praktijk. We helpen mee aan het verbeteren van de bedrijfsvoering via sturingsinformatie. Zo zit Stimulansz in het hart van alle werkprocessen met als doel de dienstverlening van gemeenten in het sociaal domein beter en daarmee het leven van mensen die afhankelijk zijn van die dienstverlening een stuk makkelijker te maken. Stimulansz is een not-for-profit organisatie met 60 medewerkers.

Jouw salaris

Je salaris ligt tussen de € 4.000,00 en € 5.500,00, afhankelijk van je kennis en ervaring. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er mogelijkheden voor training en opleiding.

Klinkt deze baan als muziek in je oren? Stuur dan je sollicitatie voor 1 september 2019 aan Marjolijn van Rijn, HR-manager.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Evelien Meester, teammanager Juridische Facilitering (evelien.meester@stimulansz.nl).

Geselecteerd op basis van dit onderwerp

Deel deze pagina