Stimulansz helpt gemeenten en maatschappelijke organisaties bij de uitvoering van hun werk op het terrein van sociale zekerheid, welzijn en zorg. Stimulansz loopt voorop in kennis en inzicht, organisatie en bedrijfsvoering en in leren en ontwikkelen. Stimulansz is een not-for-profit organisatie met ongeveer 60 medewerkers. Wij zijn op zoek naar een collega.

Een juridisch redacteur (24 uur)

Met expertise op het gebied van de Participatiewet.

Wat ga je doen?

Onze nieuwe collega gaat de kennisbanken actualiseren en bijwerken op basis van de kwaliteitscriteria die we hebben gesteld en gaat lokale teksten toevoegen en waar nodig onderhouden.

Wat verwachten wij van onze nieuwe redacteur?

Hij of zij dient te beschikken over:

  • juridische kennis op het gebied van de Participatiewet;
  • uitstekende redactionele vaardigheden, op de verschillende taalniveaus;
  • een academisch werk- en denkniveau dankzij opleiding en/of ervaring;
  • de mentaliteit om zelfstandig en onder druk te kunnen werken;
  • vaardigheid met moderne content management systemen.

Wat kun jij verwachten?

Je komt te werken in een enthousiast en vakkundig team met veel kennis van de dagelijkse praktijk van gemeenten en welzijnsorganisaties. De werksfeer is prettig en informeel. Je werkt in een professionele omgeving en zoekt samen met je collega’s naar de juiste verbinding van wetgeving met de concrete toepassing daarvan. Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden de mogelijkheid je verder te ontwikkelen via opleidingen en trainingen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Richt dan je sollicitatie voor 1 november 2017 aan Marjolijn van Rijn, HRmanager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Evelien Meester, teammanager Juridische Facilitering.

 

Geselecteerd op basis van dit onderwerp

Deel deze pagina