Vacature opleidingsadviseur (senior)

Ben jij een senior adviseur opleiden en ontwikkelen? En ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Stimulansz heeft een vacature voor een senior opleidingsadviseur. In die rol adviseer en ondersteun je gemeenten en andere organisaties op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Hieronder lees je meer over onze vacature van opleidingsadviseur.

Jouw baan als opleidingsadviseur

Als opleidingsadviseur werk je bij de Academie van Stimulansz in een professioneel team van trainers en andere experts in het sociaal domein. En voor een werkgever die in bijna alle Nederlandse gemeenten kind aan huis is. Bij Stimulansz kun je dus je blik verbreden en heb je alle ruimte om je ambities te ontplooien. Je adviseert gemeenten en andere organisaties op het terrein van leren en ontwikkelen. Daarbij staat het effect dat ze met de scholing willen bereiken voorop. Jij zoekt naar het programma waarmee ze dat effect kunnen bereiken en begeleidt ze daarin, alleen of met anderen. Daar hoort een goede borging bij. Je ontwikkelt (samen met de experts) nieuwe trainingen en opleidingen en zorgt voor verdere professionalisering van de trainers. Leren en ontwikkelen is een breed begrip. De Academie van Stimulansz draagt daar aan bij met onder meer open trainingen, incompany trainingen, platforms, actualiteitendagen, webinars, online leren en blended leren. Natuurlijk geef je als opleidingsadviseur ook regelmatig zelf trainingen.

 Onze vraag

 • Je bent een ervaren trainer met goede kennis van het sociaal domein (PW, Wmo, WGS, JW).
 • Je bent ijzersterk in het begeleiden van processen. Niet alleen tijdens de training, maar ook vooraf en na afloop .
 • Je bent niet alleen inhoudelijk sterk, maar kent ook de praktijkkant doordat je zelf bij of voor gemeenten hebt gewerkt.
 • Je vindt het leuk om naar gemeenten te gaan om mee te denken over hun opleidingswensen. Daarbij zoek je naar het effect dat ze willen bereiken met de training en naar het programma en de interventies die daar het beste bij aansluiten.
 • Als opleidingsadviseur werk je mee aan vernieuwing van trainingen, trainingsvormen, leeromgeving en materialen.
 • Je denkt mee over nieuwe kansen voor de Stimulansz Academie en stelt kritische vragen.
 • Kennis van en ervaring met online en blended leren is een pré.
 • Je hebt een streepje voor als je bereid bent om regelmatig te bloggen.

Onze organisatie

Stimulansz is kennis- en adviespartner van gemeenten en levert praktische oplossingen die écht werken. We vertalen de theorie van wet- en regelgeving naar de werkvloer, waarbij we laten zien dat er meer mogelijk is in de regelgeving dan vaak wordt gedacht. We adviseren en trainen beleidsmedewerkers, klantmanagers en andere professionals en doen dat met veel enthousiasme en betrokkenheid en vanuit een grote kennis van de praktijk. We helpen mee aan het verbeteren van de bedrijfsvoering via sturingsinformatie. Zo zit Stimulansz in het hart van alle werkprocessen met als doel de dienstverlening van gemeenten in het sociaal domein beter en daarmee het leven van mensen die afhankelijk zijn van die dienstverlening een stuk makkelijker te maken. Stimulansz is een not-for-profit organisatie met 60 medewerkers.

Wij bieden

 • Een prima salaris vanaf € 4.000 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij een fulltime dienstverband.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen, met korting sporten, etc.
 • Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling.

Belangstelling in onze vacature van opleidingsadviseur?

Ben je enthousiast over de vacature van opleidingsadviseur bij Stimulansz? Stuur dan vóór 29 februari 2020 je sollicitatie aan Marjolijn van Rijn, HR-manager. Een referentiecheck is onderdeel van de procedure. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Evelien Meester, teammanager Innovatie en Strategie via evelien.meester@stimulansz.nl of 06 57 31 15 77.

Geselecteerd op basis van dit onderwerp

Deel deze pagina