Stimulansz is dé kennisleider in het sociaal domein op de terreinen van werk en inkomen, Wmo, jeugd en schuldhulpverlening. Met andere spelers uit het maatschappelijk veld wordt actief de verbinding gezocht, samengewerkt en kennis gedeeld. Stimulansz adviseert, informeert over actuele wet- en regelgeving en biedt aansluitend ook praktische oplossingen zoals online kennisbanken, tools voor bedrijfsvoering, digitale informatieproducten en trainingen.
De missie van Stimulansz: opdrachtgevers helpen bij het uitvoeren van hun publieke taken, zodat zij op hun beurt de best denkbare dienstverlening kunnen bieden aan inwoners. Belangrijke opdrachtgevers van Stimulansz zijn onder andere gemeenten en regionale overheden, diverse ministeries en, sociaaljuridische dienstverleners. Het sociaal domein waarin Stimulansz actief is is sterk aan verandering onderhevig. Dit heeft uiteraard ook consequenties voor het aanbod en positionering van onze producten en diensten. Voor de versterking van de marketing & communicatie organisatie zijn wij op zoek naar een bevlogen senior marketeer.

Functieomschrijving

Als Senior Marketeer werk je zelfstandig aan de marketingstrategie voor Stimulansz om zowel de organisatie als (nieuwe) producten en diensten stevig in de markt te zetten. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven en verwezenlijken van marketingplannen. Daarbij help je de producteigenaren bij het neerzetten van goede campagnes. Je doet onderzoek naar ontwikkelingen in de markt en naar de klanten van Stimulansz. Je bent daarbij sterk in het analyseren van data. Het is in deze functie uitermate belangrijk om verbinding te zoeken binnen de organisatie, je bent als marketeer dé schakel tussen de producten en adviseurs op de verschillende terreinen. Je kijkt over teamgrenzen heen en verzamelt bij collega’s informatie over klantervaringen.
De Senior Marketeer maakt deel uit van het marketing & communicatie team en treedt op als strategisch adviseur bij MT-overleggen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het bedenken en implementeren van (online) marketing;
 • Het bedenken en uitvoeren van effectieve campagnes en branding;
 • Het creëren van een doeltreffende acquisitie en retentiestrategie;
 • Het volgen van relevante trends en ontwikkelingen in de markt en op het gebied van innovatie;
 • Klantonderzoek en vertalen naar nieuwe of verbeteren bestaande proposities.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding (minimaal hbo) op het gebied van marketing, communicatie, of bedrijfskunde.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke strategische functie op het vlak van marketing en communicatie.
 • Deskundigheid op zowel strategisch als uitvoerend niveau.
 • Talent voor data en cijfers.
 • Actuele kennis van sociale media.
 • Kennis van het ontwikkelen van marketingcampagnes om nieuwe producten en diensten goed in de markt te zetten.
 • Verder ben je communicatief en analytisch sterk, creatief, resultaat- en klantgericht .

Wat kun jij verwachten?

Je komt te werken in een enthousiast team met veel kennis van de dagelijkse praktijk van gemeenten en overige organisaties. De werksfeer is informeel. Je werkt in een professionele werkomgeving en zoekt samen met je collega’s naar de juiste verbinding van wetgeving naar de werkelijkheid van alle dag.
Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast bieden we je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je sollicitatie uiterlijk vrijdag 6 juli 2018 naar katja.wahle@stimulansz.nl.

Geselecteerd op basis van dit onderwerp

Deel deze pagina