Voorstellen: Het nieuwe KiC-team!

hero afbeelding Voorstellen: Het nieuwe KiC-team!

Michel Gooijer is specialist op het gebied van procesoptimalisatie, risico analyse en opzet interne controle binnen het sociaal domein. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan als adviseur in het sociaal domein bij accountantsorganisaties (Deloitte en Baker Tilly) en heeft daardoor kennis van de controle aanpak die accountants hanteren bij de gemeentelijke jaarrekeningcontroles. Hierdoor is Michel in staat om gemeenten te begeleiden op weg naar de rechtmatigheidsverklaring en het In Control Statement. Michel vindt het belangrijk gemeentes te ontzorgen en te begeleiden bij het verkrijgen van grip op de uitvoering van de processen binnen het sociaal domein. De controleapplicatie KiC van Stimulanz speelt hierbij een belangrijke rol!

Het nieuwe KiC-team Van links naar rechts: Michel Gooijer, Herman Rijks en Sam van Grinsven

Michel.gooijer@stimulansz.nl | 06 12 57 00 64

 

Herman Rijks heeft de afgelopen jaren vanuit verschillende rollen en perspectieven zijn eerste meters gemaakt in het Sociaal Domein. Dit heeft hij bij verschillende gemeenten gedaan als projectleider, beleidsadviseur en als consulent met een focus op de Participatiewet. Binnen Stimulansz gaat Herman zich bezighouden met bedrijfsvoering en kwaliteitscontrole. Met een frisse blik zal hij gemeenten ondersteunen bij het inrichten van een praktisch uitvoerbaar en controleerbaar beleidskader dat aansluit bij de grondwaarden van de verschillende wetten én past binnen de juridische kaders. Hierbij zet Herman zich in voor verbinding tussen de “werelden” van de controller, beleidsmedewerker en die van de consulent.

Herman.rijks@stimulansz.nl | 06 82 50 36 45

 

Sam van Grinsven heeft jarenlang gewerkt als kunstenaar en fotograaf. Daarnaast is zij opgeleid tot psycholoog en heeft ze ervaring als (groeps)therapeut. Door deze achtergrond kijkt zij met een frisse, net iets andere, blik naar vraagstukken binnen het Sociaal Domein. Zij zet haar creatieve denkvermogen en gedragskennis in voor een betere kwaliteit en bedrijfsvoering binnen gemeenten en maatschappelijke instellingen.

Sam.vangrinsven@stimulansz.nl | 06 12 58 82 11

 

Samen met Maarten Simons, Henny Muis en Andries Terpstra dragen zij zorg voor alle zaken rondom KiC en kwaliteitscontroles. Ze zijn enthousiast om voor u aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ze op, als u een vraag heeft of kennis met ze wil maken!