Waarom ik bij Stimulansz werk?

Bij Stimulansz zijn we trots op ons team van professionals die zich dagelijks inzetten voor een beter sociaal domein. Maar wat maakt het werken bij Stimulansz zo bijzonder? Onze collega's vertellen waarom ze hebben gekozen voor Stimulansz.

hero afbeelding Waarom ik bij Stimulansz werk?
Stimulansz TwFB content Charlotte vacature

Charlotte Vanderhilt

“Ik zet mijn kennis van het Jeugdrecht in om praktische adviezen te geven. Doordat ik veel gemeenten bedien heb ik niet alleen een goed inzicht in de praktijk, maar weten professionals me ook te vinden voor ingewikkelde vraagstukken. Dat maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.”

“Omdat ik zowel mijn creatieve als analytische kant kwijt kan. Mijn creativiteit komt van pas bij productinnovatie. Het analytische bij strategie bepalen en het vertalen van gemeentelijk beleid naar applicaties. Dat ik die vaardigheden mag inzetten om armoede in Nederland tegen te gaan, maakt voor mij het plaatje helemaal compleet.”

Stimulansz TwFB content vacature Irma

Irma Weenink

“Ik woon in Frankrijk en kan toch mijn kennis blijven inzetten. Dankzij Stimulansz geniet ik van het beste van 2 werelden. Wat een flexibele werkgever. Merci beaucoup!”

Ook werken bij Stimulansz?

Stimulansz is met regelmaat op zoek naar mensen met ervaring in het sociaal domein. Bijvoorbeeld als (juridisch) redacteur, adviseur of trainer. Daarnaast hebben we vaak plek voor adviseurs sociaal domein, adviseurs opleiden en ontwikkelen, trainers en trainees. Houd onze vacaturepagina in de gaten.

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!