Waarom ik bij Stimulansz werk?

Bij Stimulansz zijn we trots op ons team van professionals die zich dagelijks inzetten voor een beter sociaal domein. Maar wat maakt het werken bij Stimulansz zo bijzonder? Onze collega's vertellen waarom ze hebben gekozen voor Stimulansz.

hero afbeelding Waarom ik bij Stimulansz werk?
Evelien Meester en Jose Hendriksen

Evelien Meester & José Hendriksen

“Omdat er niets leuker is dan buiten de gebaande paden lopen. Dat kan hier dus. We studeren voor de lol. Maar vooral ook om meer te leren over kennis van gedrag, en hoe dat te integreren in het sociaal domein.

Onze bul duurt nog even. Wie helpt ons intussen onze idealen te verwezenlijken?” 

 

“Iedere dag is anders. Ik mag me hier inhoudelijk echt vastbijten in een onderwerp, maar er vervolgens ook praktisch mee aan de slag. Die combinatie spreekt me aan”.

“Omdat ik zowel mijn creatieve als analytische kant kwijt kan. Mijn creativiteit komt van pas bij productinnovatie. Het analytische bij strategie bepalen en het vertalen van gemeentelijk beleid naar applicaties. Dat ik die vaardigheden mag inzetten om armoede in Nederland tegen te gaan, maakt voor mij het plaatje helemaal compleet.”

Online marketeer een bullshitbaan? Niet mijn baan. Mijn ultieme doel is niet aandeelhouders nog rijker maken, maar het creëren van een beter sociaal domein. In ons zelfsturende marketingteam beslissen we gezamenlijk hoe we dit doel behalen.”

Joost van Houdt

“Bij stimulansz speel ik in de eredivisie van het sociaal domein op kennisniveau. Ik werk samen met collega’s die boeken hebben geschreven die ik tijdens mijn opleiding moest lezen. Dit maakt het een ontzettend inspirerende en uitdagende omgeving met jarenlange leer- en groeimogelijkheden.”

Stimulansz TwFB content vacature Irma

Irma Weenink

“Ik woon in Frankrijk en kan toch mijn kennis blijven inzetten. Dankzij Stimulansz geniet ik van het beste van 2 werelden. Wat een flexibele werkgever. Merci beaucoup!”

“Ik zet mijn kennis van het Jeugdrecht in om praktische adviezen te geven. Doordat ik veel gemeenten bedien heb ik niet alleen een goed inzicht in de praktijk, maar weten professionals me ook te vinden voor ingewikkelde vraagstukken. Dat maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.”

Ook werken bij Stimulansz?

Stimulansz is met regelmaat op zoek naar mensen met ervaring in het sociaal domein. Bijvoorbeeld als (juridisch) redacteur, adviseur of trainer. Daarnaast hebben we vaak plek voor adviseurs sociaal domein, adviseurs opleiden en ontwikkelen, trainers en trainees.