Managementinformatie

Resultaten

  • Dankzij dynamische rapporten kunt u online gegevens tegen elkaar afzetten, analyseren en rapporteren.
  • Met de marap-generator zet u de beschikbare resultaten van voorliggende perioden om in heldere rapportages.
  • Via de prognosemodule berekent u budgeteffecten op basis van te verwachten groei of afname van het aantal cliënten.

 

Met ons managementinformatiesysteem WiSZ beschikt u snel over actuele en accurate informatie over uw bedrijfsvoering. WiSZ koppelt namelijk verschillende bronnen aan elkaar, zoals een uitkeringssysteem, een financieel systeem en een personeelssysteem. WiSZ zet die informatie om in dezelfde ‘taal’. Vervolgens ontstaat er een logische samenhang en kunt u een eenvoudige vergelijking maken. Zo krijgt u één overzicht gebaseerd op de Balanced Score Card en kunt u analyseren en strategisch sturen.

WiSZ maakt het mogelijk een aanzienlijk deel van de reguliere activiteiten van een gemeentelijk bedrijfsbureau te automatiseren.

Doelgroep

Voor managers en beleidsmedewerkers

WiSZ geeft een overzicht van de belangrijkste prestatie-indicatoren waarop u kunt doorklikken naar een dieper niveau om uiteindelijk bij de laagste waarden van de bedrijfsvoering te komen. De definities zijn maximaal afgestemd op de branchestandaarden (CBS) en de Benchmark Werk en Inkomen.

Voor teamleiders en uitvoerend medewerkers

U kunt met WiSZ onder andere anticiperen op de doorlooptijd: heeft een medewerker of team nog openstaande werkprocessen? WiSZ geeft hiervan dagelijks een overzicht.

Inhoud

De modules Participatiewet en Wmo kennen een basisset met prestatie-indicatoren gebaseerd op landelijke standaarden. U kunt de basissets wijzigen en aanvullen. De module toont via een dashboard in één oogopslag alle prestatie-indicatoren. U ziet direct of de uitvoering wel of niet goed verloopt.

Sociaal domein

WiSZ is ook toe te passen op het gehele sociaal domein, zoals het terrein van de Jeugdzorg of de schulddienstverlening. Door WiSZ aan de diverse bronnen te koppelen beschikt u over actuele en accurate informatie, zodat u kunt analyseren en strategisch kunt sturen.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen, neem dan contact op met:

Neem direct contact op met de specialist

Henny Muis

Henny is specialist bedrijfsvoering op het terrein van het sociaal domein.

Anderen bekeken ook

Managementinformatie