Werken bij Stimulansz

Wezenlijk en duurzaam bijdragen aan een beter sociaal domein. Dat is wat je bij Stimulansz gaat doen.

hero afbeelding Werken bij Stimulansz

Stimulansz laat zien dat er meer mogelijk is binnen regelgeving dan vaak wordt gedacht. Wij stellen niet de wet maar het effect centraal. We passen deze Omgekeerde Toets© in al onze producten en diensten toe. En dan blijkt er dus echt veel meer te kunnen, ook (of juist) binnen die wet. En worden inwoners uiteindelijk beter geholpen.

Vacature

  • Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature.

Lekker werken

Onze mensen zijn ons kapitaal. Daar zorgen we goed voor. Natuurlijk met een uitstekend salaris, goede faciliteiten en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid van flexibel en hybride werken, een thuiswerkvergoeding, sporten met korting en veel aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen, ook binnen onze eigen interne academie.

Met elkaar
Om te floreren, moet je lekker kunnen werken in een fijne organisatie. Je doet belangrijk en verantwoordelijk werk en we verwachten veel van je, maar je krijgt bij ons ook veel vrijheid en vertrouwen om je werk als professional te doen. We vinden het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen en doen waar je goed in bent. Als collega’s staan we open voor elkaar, waarderen en respecteren ieders eigenheid en professionaliteit en werken actief samen. We hebben aandacht voor elkaar en vinden het belangrijk én leuk om successen en feestjes te vieren.

Op een inclusieve manier
Stimulansz wil een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt. Met een diverser samengesteld personeelsbestand wordt ons werk beter en kunnen we echt het verschil maken in het sociaal domein. We nodigen dan ook iedereen van harte uit te solliciteren ongeacht leeftijd, achtergrond, land van herkomst, fysieke uitdagingen, gender of seksuele voorkeur.

Waarom ik bij Stimulansz werk?
Ben je benieuwd waarom onze collega’s graag bij Stimulansz werken? Lees dan hun verhalen.

Collega's aan de lunchtafel bij Stimulansz

Open sollicitatie

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Maar ben je jurist, (juridisch) redacteur, adviseur of trainer? En interesse in een baan bij Stimulansz? Laat dan je cv en korte motivatie bij ons achter. Wij nemen dan contact met je op om eventuele toekomstige mogelijkheden te bespreken.