0

Stimulansz laat zien dat er meer mogelijk is binnen regelgeving dan vaak wordt gedacht. Wij stellen niet de wet maar het effect centraal. We passen deze Omgekeerde Toets © in al onze producten en diensten toe. En dan blijkt er dus echt veel meer te kunnen, ook (of juist) binnen die wet. En worden inwoners uiteindelijk beter geholpen.

Lekker werken

Onze mensen zijn ons kapitaal. Daar zorgen we goed voor. Natuurlijk met een uitstekend salaris, goede faciliteiten en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid van flexibel en hybride werken, een thuiswerkvergoeding, sporten met korting en veel aandacht voor je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen, ook binnen onze eigen interne academie.

Met elkaar
Om te floreren, moet je lekker kunnen werken in een fijne organisatie. Je doet belangrijk en verantwoordelijk werk en we verwachten veel van je, maar je krijgt bij ons ook veel vrijheid en vertrouwen om je werk als professional te doen. We vinden het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen en doen waar je goed in bent. Als collega’s staan we open voor elkaar, waarderen en respecteren ieders eigenheid en professionaliteit en werken actief samen. We hebben aandacht voor elkaar en vinden het belangrijk én leuk om successen en feestjes te vieren.

Op een inclusieve manier
Stimulansz wil een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt. Met een diverser samengesteld personeelsbestand wordt ons werk beter en kunnen we echt het verschil maken in het sociaal domein. We nodigen dan ook iedereen van harte uit te solliciteren ongeacht leeftijd, achtergrond, land van herkomst, fysieke uitdagingen, gender of seksuele voorkeur.

Vacatures

Op dit moment heeft Stimulansz de volgende vacatures openstaan:

Stimulansz is daarnaast met regelmaat op zoek naar juristen met ervaring en/of affiniteit met het sociaal domein. Juristen kunnen bij ons verschillende functies of rollen vervullen. Bijvoorbeeld als (juridisch) redacteur, adviseur of trainer. Daarnaast hebben we vaak plek voor adviseurs sociaal domein, adviseurs opleiden en ontwikkelen, trainers en trainees. Interesse? Laat je cv en korte motivatie achter via de sollicitatielink bij de betreffende functies. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw toekomstige collega’s?

Benieuwd wie er nog meer werken bij Stimulansz? Maak kennis met ons team van juristen en andere experts. Bekijk ze hier

Ben je jurist (WO of HBO) en heb je ervaring met de domeinen werk en inkomen, participatie, Wmo, schuldhulpverlening, jeugd of inburgering? Wil je de gemeenten in Nederland ondersteunen om hun werk voor de inwoners op deze terreinen zo goed mogelijk te kunnen doen? Hou je ervan om soms complexe juridische taal correct én toegankelijk te maken? Lijkt het je interessant om te werken voor de beste en meest praktische, juridische kennisbank van Nederland, en voor een werkgever die in bijna alle Nederlandse gemeenten kind aan huis is? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Als juridisch redacteur werk je in een professioneel team van juristen en andere experts in het sociaal domein. Je helpt mee om de online juridische kennisbank Inzicht Sociaal Domein voor gemeenten naar een nog hoger plan te tillen en de gemeenten van goed juridisch onderbouwd advies te voorzien. Altijd met het effect voor de inwoner voor ogen. Met uitstekende up-to-date content zoals wetteksten en jurisprudentie, maar ook door gemeenten te adviseren via de juridische helpdesk of te ondersteunen met concrete vertalingen van wet- en regelgeving naar de gemeentelijke praktijk. Of door het geven van demo’s. Kortom werken voor deze kennisbank is een verantwoordelijke én veelzijdige job op niveau waarin je in direct contact met de gebruikers staat.

Om dit te realiseren houden we dagelijks relevante vakinformatie bij en informeren we onze gebruikers over wijzigingen in wet- en regelgeving. Wij komen regelmatig bij gemeenten over de vloer en weten dus wat er speelt. Deze praktijkervaring vinden onze gebruikers terug in de kennisbank. Wij vertalen de wet naar de praktijk van de gemeentelijke werkvloer.

Geïnteresseerd?
Laat je cv en een korte motivatie achter, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Stimulansz zoekt trainers die medewerkers van gemeenten en andere organisaties kunnen adviseren en trainen op het gebied van de verschillende wetten in het sociaal domein.

Je werkt bij de Academie van Stimulansz in een professioneel team van opleidingsadviseurs, trainers en andere experts in het sociaal domein. En voor een werkgever die in bijna alle Nederlandse gemeenten kind aan huis is. Bij Stimulansz kun je dus je blik verbreden en heb je alle ruimte om je ambities te ontplooien. En je draagt bij aan een betere dienstverlening voor de inwoners van ons land!

Wat ga je doen?
Je bent expert op een van de domeinen werk en inkomen, participatie, Wmo, schuldhulpverlening, jeugd of inburgering en weet op een leuke manier de kennis en vaardigheden die nodig zijn om als gemeenteprofessional je inwoners goed van dienst te zijn over te brengen. Voor klantmanagers/consulenten, juristen, beleidsmedewerkers en sociaal raadslieden. Daarbij staat het effect dat ze met de scholing willen bereiken voorop. Je bent daarom heel goed in het stellen van de juiste vragen voor de start van het traject en zoekt samen met de opdrachtgever naar het programma waarmee ze dat effect kunnen bereiken en begeleidt ze daarin, alleen of met anderen. Daarbij hoort ook het (samen met onze experts) ontwikkelen van nieuwe trainingen en opleidingen en natuurlijk een goede borging, zodat het effect langdurig is. Leren en ontwikkelen is een breed begrip. De Academie van Stimulansz draagt daar aan bij met onder meer open trainingen, incompany trainingen, platforms, actualiteitendagen, webinars, online leren en blended leren (theorie leer je zelf, op de training ga je toepassen).

Natuurlijk leren we zelf ook graag bij. Je draagt daarom ook bij aan verdere professionalisering van de trainers.

Geïnteresseerd?
Laat je cv en een korte motivatie achter, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Stimulansz zoekt opleidingsadviseurs die gemeenten en andere organisaties kunnen adviseren en ondersteunen op het gebied van opleiden en ontwikkelen.

Je werkt bij de Academie van Stimulansz in een professioneel team van opleidingsadviseurs, trainers en andere experts in het sociaal domein. En voor een werkgever die in bijna alle Nederlandse gemeenten kind aan huis is. Bij Stimulansz kun je dus je blik verbreden en heb je alle ruimte om je ambities te ontplooien. En je draagt bij aan een betere dienstverlening voor de inwoners van ons land!

Wat ga je doen?
Je adviseert gemeenten en andere organisaties op het terrein van leren en ontwikkelen. Daarbij staat het effect dat ze met de scholing willen bereiken voorop. Dat betekent dat je vooral heel goed bent in het stellen van de juiste vragen. Op basis van de antwoorden zoek je samen met de opdrachtgever naar het programma waarmee ze dat effect kunnen bereiken en begeleidt ze daarin, alleen of met anderen. Daarbij hoort ook het (samen met onze experts) ontwikkelen van nieuwe trainingen en opleidingen en natuurlijk een goede borging, zodat het effect langdurig is. Leren en ontwikkelen is een breed begrip. De Academie van Stimulansz draagt daar aan bij met onder meer open trainingen, incompany trainingen, platforms, actualiteitendagen, webinars, online leren en blended leren (theorie leer je zelf, op de training ga je toepassen).

Natuurlijk leren we zelf ook graag bij. Je draagt daarom ook bij aan verdere professionalisering van de trainers. Dat lukt alleen goed als je zelf met je voeten in de klei staat. Daarom geef je zelf ook regelmatig trainingen.

Geïnteresseerd?
Laat je cv en een korte motivatie achter, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek je een uitdaging waar je jezelf breed mee kan ontwikkelen? In een betrokken, professioneel en prettig team? Binnen een wendbare, innovatieve organisatie in het hart van het sociaal domein? Dan is adviseur bij Stimulansz iets voor jou.

Wat ga je doen?
Als adviseur maak je onderdeel uit van het team Sociaal Domein en werk je voor een domein, thema of productgroep. Het kan bijvoorbeeld gaan om domeinen als inburgering, schuldhulp of werk & inkomen. Maar ook om producten als onze online juridische kennisbank Inzicht Sociaal Domein of ons kwaliteitssysteem Kwaliteit in Control (KiC) bijvoorbeeld. Welke domein of productgroep het wordt, hangt af van je kennis en ervaring en de vraag binnen Stimulansz.

Als adviseur ben je inhoudelijk sterk maar ken je ook de praktijkkant waardoor je gerichte oplossingen kunt bieden die passen bij de vraag én de context van de opdrachtgever. Je draagt onder meer bij aan de (door-) ontwikkeling en implementatie van de producten of thema’s, je denkt mee en je bent scherp op (verkoop)kansen en ontwikkelingen voor Stimulansz. Je onderhoudt relaties met (potentiële) klanten, geeft demo’s, trainingen en presentaties en je hebt er plezier in om je extern te profileren en zichtbaar te zijn als expert op het terrein of product waarvoor je werkt. Het is overigens geen probleem als je je hier nog meer in moet of wilt ontwikkelen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en ben je breed inzetbaar. Het grootste deel van de tijd werk je zelfstandig: thuis of op kantoor, of op locatie bij opdrachtgevers door het hele land.

Geïnteresseerd?
Laat je cv en een korte motivatie achter, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je net afgestudeerd in een opleiding op het terrein van het sociaal domein, bijvoorbeeld Social Work, SJD, of als jurist? En lijkt het je interessant om bij Stimulansz als redacteur bij onze juridische kennisbank te gaan werken of adviseur bij een productgroep te worden? Of werk je bij een gemeente in het sociaal domein en wil je je bijvoorbeeld verder ontwikkelen tot trainer? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Je start bij het team Sociaal Domein of bij de Academie van Stimulansz in een professioneel team van opleidingsadviseurs, trainers, adviseurs, redacteuren en andere experts in het sociaal domein. In twee jaar tijd word je opgeleid tot (juridisch) redacteur, adviseur, trainer of opleidingsadviseur. Die periode bestaat uit een combinatie van werken en leren, waarbij de eerste periode het leren wat meer centraal staat en later het werken een grotere plek krijgt. Natuurlijk leer je vooral door te doen. Je loopt mee met verschillende experts en je ondersteunt hen en voert natuurlijk ook zelfstandig werkzaamheden uit. Daarnaast neem je ook een kijkje in de keuken bij de andere producten en diensten dan die waar je primair op aangenomen bent, zoals de kennisbank Inzicht Sociaal Domein, KiC, BerekenUwRecht, WerkloonT en BeleidloonT en de Academie. Zo ontwikkel je brede en diepgaande kennis van het sociaal domein en leer je de gemeenten kennen. 

Geïnteresseerd?
Laat je cv en een korte motivatie achter, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Jouw toekomstige collega's?

Benieuwd wie er nog meer werken bij Stimulansz? Maak kennis met ons team van juristen en andere experts.