Voordelen

  • toegang tot actuele teksten op het terrein van uitkeringen, werk, belasting en toeslagen, wonen, consumentenzaken, juridische kwesties, personen en familierecht, onderwijs, zorg en welzijn;
  • links naar jurisprudentie en wet- en regelgeving;
  • wekelijkse nieuwsbrief over alle onderwerpen die van belang zijn voor de sociaal juridische dienstverlening;
  • mogelijkheid om eigen specifieke informatie toe te voegen;
  • uitgebreide en eenvoudige zoekfunctie.

Met deze combinatie-module in onze kennisbank vangt u twee vliegen in één klap. U krijgt toegang tot De Digitale Grote Almanak, hét naslagwerk over de volle breedte van het sociaal juridische vakgebied. De Almanak biedt toegankelijke en actuele informatie over diverse onderwerpen uit het dagelijks leven, waarmee u makkelijk en snel de vragen van uw klant beantwoordt. En u krijgt toegang tot Regelingen en Voorzieningen met specifieke informatie uit actuele bronnen over de onderwerpen van de Digitale Grote Almanak. Bovendien ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief over recente of toekomstige wijzigingen die van belang zijn voor de sociaal juridische dienstverlening.

Juridisch, praktisch en toegankelijk! Met de juridische kennisbank van Stimulansz bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond sociaal juridische dienstverlening.

Voor wie?

Sociaal juridische dienstverleners, sociaal raadslieden, wijkteams, Wmo-medewerkers, SJD-studenten.

Extra’s

  • Een papieren exemplaar van De Grote Almanak is inbegrepen.
  • Korting op extra papieren exemplaren.

Interesse?

Wilt u meer weten over Inzicht Sociaal Domein of interesse in een abonnement? Neem contact met ons op. Al 300 gemeenten gingen u voor!

 

Lees meer over de opbouw van de juridische kennisbank.

Neem direct contact op met de specialist

Marie-Claire Freijser

Marie-Claire is specialist op het gebied van sociaaljuridische informatie

Anderen bekeken ook