Voordelen

  • toegang tot actuele wet- en regelgeving op het terrein van uitkeringen, werk, belasting en toeslagen, wonen, consumentenzaken, juridische kwesties, personen en familierecht, onderwijs, zorg en welzijn;
  • actuele jurisprudentie;
  • nieuwsberichten rondom wijzigingen op het gebied van de sociaal juridische dienstverlening en regelingen en voorzieningen;
  • mogelijkheid om eigen specifieke informatie toe te voegen;
  • uitgebreide en eenvoudige zoekfunctie.

Met deze combi-kennisbank vangt u twee vliegen in één klap. U krijgt toegang tot De Digitale Grote Almanak, hét naslagwerk over de volle breedte van het sociaal juridische vakgebied. De Almanak biedt toegankelijke en actuele informatie over diverse onderwerpen uit het dagelijks leven, waarmee u makkelijk en snel de vragen van uw klant beantwoord. En u krijgt toegang tot Regelingen en Voorzieningen met actuele bronnen over sociale wet- en regelgeving. Bovendien ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief over recente of toekomstige wijzigingen op het vlak van sociaal juridische dienstverlening.

Actueel, praktisch en toegankelijk! Met de juridische kennisbanken van Stimulansz bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond sociaaljuridische dienstverlening.

Doelgroep

Sociaal juridische dienstverleners, sociaal raadslieden, wijkteams, Wmo-medewerkers, SJD-studenten.

Extra’s

  • Een papieren exemplaar van De Grote Almanak is inbegrepen.
  • Korting op extra papieren exemplaren.

Papieren exemplaar van De Grote Almanak bestellen.

Lees meer over de opbouw van de juridische kennisbanken.

Neem direct contact op met de specialist

Ingrid Sens

Ingrid is specialist op het gebied van teksten voor het publiek én voor de professional. En coördinator van Inzicht Sociaal Domein.

Anderen bekeken ook