0

Voordelen

  • Toegang tot actuele teksten op het terrein van uitkeringen, werk, belasting en toeslagen, wonen, consumentenzaken, juridische kwesties, personen en familierecht, onderwijs, zorg en welzijn;
  • Links naar jurisprudentie en wet- en regelgeving;
  • Tweewekelijkse nieuwsbrief over alle onderwerpen die van belang zijn voor de sociaal juridische dienstverlening;
  • Mogelijkheid om eigen specifieke informatie toe te voegen;
  • Uitgebreide e& eenvoudige zoekfunctie.

Over de module DGA

Met deze combinatie-module in onze kennisbank vangt u twee vliegen in één klap. U krijgt toegang tot De Digitale Grote Almanak, hét naslagwerk over de volle breedte van het sociaal juridische vakgebied. De Almanak biedt toegankelijke en actuele informatie over diverse onderwerpen uit het dagelijks leven, waarmee u makkelijk en snel de vragen van uw klant beantwoordt. En u krijgt toegang tot Regelingen en Voorzieningen met specifieke informatie uit actuele bronnen over de onderwerpen van de Digitale Grote Almanak. Bovendien ontvangt u een wekelijkse nieuwsbrief over recente of toekomstige wijzigingen die van belang zijn voor de sociaal juridische dienstverlening.

Juridisch, praktisch en toegankelijk! Met de juridische kennisbank van Stimulansz bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond sociaal juridische dienstverlening.

Voor wie?

Deze module van onze kennisbank is onmisbaar voor sociaal juridische dienstverleners, sociaal raadslieden, wijkteams, Wmo-medewerkers, SJD-studenten.

Extra’s bij deze module

Papieren exemplaar De Grote Almanak
Bij het abonnement is een papieren exemplaar van De Grote Almanak inbegrepen. Daarnaast krijgt u als abonnee korting op extra papieren exemplaren.

Interesse?

Wilt u meer weten over Inzicht Sociaal Domein of interesse in een abonnement?

Voor vragen of advies

Canan Caliskan-Kantar

Senior adviseur Sociaal Domein, Kennisbank Inzicht Sociaal Domein en BerekenuwRecht.

06 82 60 59 42
Mr. Marie-Claire Freijser

Regisserend redacteur sociaaljuridische informatie van De Grote Almanak en Kennisbank Inzicht Sociaal Domein.

030 298 28 45

Anderen bekeken ook