Stimulansz opnieuw Cedeo-erkend

De academie van Stimulansz heeft opnieuw een Cedeo-certificaat ontvangen. Uit het onderzoek van Cedeo blijkt dat zowel onze incompany- als open trainingen en opleidingen zeer gewaardeerd worden door onze klanten.

hero afbeelding Stimulansz opnieuw Cedeo-erkend
27 mei 2024

Door Redactie

Cedeo is een onafhankelijk instituut dat klanttevredenheidsonderzoeken uitvoert onder opleidingsinstituten en dienstverleners. Uit hun laatste onderzoek naar Stimulansz blijkt dat 100% van onze maatwerkklanten tevreden tot zeer tevreden te zijn en 98% van onze klanten aan open trainingen en opleidingen. Een prachtig resultaat, waar we heel blij mee zijn.

Incompany: Maatwerk dat werkt

Onze incompany opleidingen zijn bijzonder goed ontvangen. Klanten prijzen in het onderzoek onder andere de grondige aanpak tijdens de intakegesprekken en de duidelijkheid van de afspraken bij onze incompany-trajecten. “We hebben goed besproken wat onze doelen waren en hoe Stimulansz hieraan kon bijdragen. Hierdoor werd al snel duidelijk dat Stimulansz de juiste partij was,” aldus een tevreden klant. Deze zorgvuldige voorbereiding zorgt ervoor dat onze incompany opleidingen en trainingen naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van gemeenten en andere organisaties.

Praktische open trainingen en opleidingen

Ook onze open opleidingen en trainingen worden zeer hoog gewaardeerd. De deelnemers prijzen het hoge niveau van de bijeenkomsten, de actuele onderwerpen die aan bod komen, en de praktische benadering van de trainingen. “Er is goed nagedacht over de programma’s van Stimulansz, zodat ze goed aansluiten bij de praktijk. Ze maken echt een vertaalslag van theorie naar praktijk. Daarnaast hebben ze ook een breed aanbod, voor elk wat wils.” Vertelt een tevreden klant in het onderzoek.

Onze trainers maken het verschil

Daarnaast staat het onderzoek vol met complimenten aan onze trainers. Een referent zegt: “De trainers waren erg goed. Zij waren duidelijk zeer deskundig en ervaren, maar wisten ook goed wat voor ons belangrijk was en speelden hierop in met leuke en relevante cases.” Een andere referent zegt over dit onderwerp: “Ik ben zeer te spreken over de trainers. Ze werken praktijkgericht en hebben oog voor de steeds zwaarder wordende werkomstandigheden van onze medewerkers.” In het rapport trekt Cedeo daarom ook de volgende conclusie: Over het algemeen blijkt dat de deskundigheid, vriendelijkheid en het vermogen van de trainers om in te spelen op de behoeften van de deelnemers sterk bijdragen aan de algehele tevredenheid over de opleidingen en trainingen van Stimulansz.

Ook een training of opleiding volgen?

Naast open trainingen & opleidingen bieden we ook incompany trainingen en online trainingen. En allerlei andere evenementen voor het vergroten van uw kennis. Er is altijd wel een training die bij jou past.