- Wat zijn cryptovaluta?
- Hoe werken crypto’s?
- Hoe bepaal je de waarde?
- Wanneer is het vermogen?
- Wanneer is het inkomen?
- Hoe herken je handel in crypto’s?
- Wat vraag je op?
- Verschillende verschijningsvormen en begrippen die met cryptovaluta te maken hebben
- Ruimte voor vragen
Cryptovaluta en bijstand
Steeds meer mensen hebben cryptovaluta. Vooral onder jongeren is de handel in crypto’s populair. Maar hoe komt u erachter dat aanvragers cryptocurrencies hebben? En welke invloed hebben cryptovaluta zoals bitcoin op de bijstand? In deze training leert u meer over cryptovaluta. Over de geschiedenis, achtergrond en de verschillende soorten, maar vooral wordt de relatie met het recht op bijstand gelegd.
Overzicht
Uw resultaat:
- U weet meer over cryptovaluta
- U kunt cryptovaluta herkennen
- U herkent termen die met de handel in cryptovaluta te maken hebben
- U leert het verschil tussen crypto-exchanges en brokers
- U leert het verschil tussen een non-custodial wallet en een custodial wallet
Voor wie
De training is voor wie te maken heeft met cryptovaluta:
- Consulenten
- Handhavers
Maar ook op beleidsmatig gebied zijn er keuzes te maken en is het handig er meer over te weten.
Zo ziet de training eruit
Tijdens deze webinar van 2 uur leert u meer over cryptovaluta.
Dit gaat u leren
In deze training leert u meer over cryptovaluta. Over de geschiedenis, achtergrond en de verschillende soorten, maar vooral wordt de relatie met het recht op bijstand gelegd. Nu steeds meer mensen crypto-activa bezitten en veel jongeren er fanatiek in investeren wordt het steeds belangrijker meer te weten over cryptocurrencies. Ook leggen we veel begrippen en verschijningsvormen die met crypto’s te maken hebben uit, zoals hodling, staken, saven en de verschillen daartussen.
Let wel:
Wanneer iemand erop gebrand is dat niemand erachter komt, is het niet altijd mogelijk om erachter te komen. Wanneer iemand minder voorzichtig is, wel en dat herkennen is wat u onder andere leert tijdens deze webinar.
Data & Locatie
Lesdagen en tijden
Locatie
Online
Trainer(s)
Deze training wordt verzorgd door:

Juridisch adviseur Participatiewet en Kennisbank Inzicht Sociaal Domein.
Veelgestelde vragen
Een week voor de start van de training krijgt u een e-mail met de locatiegegevens en een routebeschrijving. De locatie is al eerder te vinden op de trainingspagina, onder datum en locatie.
Ja, alle trainingslocaties zijn goed te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ook altijd voldoende parkeermogelijkheden bij de verschillende locaties. Een week voor de start van de training ontvangt u een e-mail met de locatiegegevens en de routebeschrijving.
Gemiste bijeenkomsten kunnen helaas niet worden ingehaald.
U kunt een inschrijving gratis annuleren tot 15 werkdagen voor de start van de training of opleiding. U stuurt uw annulering naar academie@stimulansz.nl. Het is ook mogelijk om een collega te laten deelnemen in uw plaats. Geeft u de wijziging uiterlijk 2 werkdagen voor de start van de training of opleiding door? Mail deze wijziging ook naar academie@stimulansz.nl.