Webinar

Cryptovaluta en bijstand

 • 2 uur
 • 25
 • 100,-

Steeds meer mensen hebben cryptovaluta. Vooral onder jongeren is de handel in crypto’s populair. Maar hoe komt u erachter dat aanvragers cryptocurrencies hebben? En welke invloed hebben cryptovaluta zoals bitcoin op de bijstand? In deze training leert u meer over cryptovaluta. Over de geschiedenis, achtergrond en de verschillende soorten, maar vooral wordt de relatie met het recht op bijstand gelegd.

Download brochure

Start van de training

Maandag,
17 juni 2024
13.00 – 15.00 uur
Aanmelden
Bekijk alle data

Overzicht

Uw resultaat:

 • U weet meer over cryptovaluta
 • U kunt cryptovaluta herkennen
 • U herkent termen die met de handel in cryptovaluta te maken hebben
 • U leert het verschil tussen crypto-exchanges en brokers
 • U leert het verschil tussen een non-custodial wallet en een custodial wallet

Voor wie

De training is voor wie te maken heeft met cryptovaluta:

 • Consulenten
 • Handhavers
Maar ook op beleidsmatig gebied zijn er keuzes te maken en is het handig er meer over te weten.

Zo ziet de training eruit

Tijdens deze webinar van 2 uur leert u meer over cryptovaluta.

Ervaringen van klanten

Onze deelnemers beoordelen onze trainingen gemiddeld met een 8,5

Meer ervaringen
blog card header

Vragen of advies nodig?

Laurens Bouw helpt u graag verder.

Dit gaat u leren

In deze training leert u meer over cryptovaluta. Over de geschiedenis, achtergrond en de verschillende soorten, maar vooral wordt de relatie met het recht op bijstand gelegd. Nu steeds meer mensen crypto-activa bezitten en veel jongeren er fanatiek in investeren wordt het steeds belangrijker meer te weten over cryptocurrencies. Ook leggen we veel begrippen en verschijningsvormen die met crypto’s te maken hebben uit, zoals hodling, staken, saven en de verschillen daartussen.

Let wel:
Wanneer iemand erop gebrand is dat niemand erachter komt, is het niet altijd mogelijk om erachter te komen. Wanneer iemand minder voorzichtig is, wel en dat herkennen is wat u onder andere leert tijdens deze webinar.

 

 

Programma

 • Wat zijn cryptovaluta?
 • Hoe werken crypto’s?
 • Hoe bepaal je de waarde?
 • Wanneer is het vermogen?
 • Wanneer is het inkomen?
 • Hoe herken je handel in crypto’s?
 • Wat vraag je op?
 • Verschillende verschijningsvormen en begrippen die met cryptovaluta te maken hebben
 • Ruimte voor vragen

Data & Locatie(s)

Starten op ma 17 juni 2024

+ Bekijk dagen en locatie – Verberg dagen en locatie
Aanmelden

Lesdagen en tijden

 • Maandag, 17 juni 2024
  13:00 – 15:00

Locatie

Online

Ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van eerdere deelnemers van deze training:

Deelnemers geven onze trainingen een 8,5

foto van Cryptovaluta en bijstand

Incompany

Het webinar ‘Cryptovaluta en bijstand’ kan ook incompany digitaal of als fysieke training worden aangeboden.
U krijgt de training dan op maat, met onderdelen die belangrijk zijn voor uw organisatie. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde Vragen

Hieronder kun je veelgestelde vragen vinden over onze trainingen.

Een week voor de start van de training krijgt u een e-mail met de locatiegegevens en een routebeschrijving. De locatie is al eerder te vinden op de trainingspagina, onder datum en locatie.

Gemiste bijeenkomsten kunnen helaas niet worden ingehaald.

U kunt een inschrijving gratis annuleren tot 15 werkdagen voor de start van de training of opleiding. U stuurt uw annulering naar academie@stimulansz.nl. Het is ook mogelijk om een collega te laten deelnemen in uw plaats. Geeft u de wijziging uiterlijk 2 werkdagen voor de start van de training of opleiding door? Mail deze wijziging ook naar academie@stimulansz.nl.

U ontvangt een deelnemerscertificaat bij geaccrediteerde opleidingen. Als u een certificaat ontvangt, staat dat benoemd op de trainingspagina onder ‘overzicht’. In dat geval ontvangt u een certificaat aan het eind van de training als u aanwezig was bij minimaal 80% van de bijeenkomsten.

Dat verschilt per training. Als er onvoldoende inschrijvingen zijn, kunnen wij besluiten om de training door te schuiven of af te lasten. Natuurlijk laten we u dat zo snel mogelijk weten.

Als u zich inschrijft kunt u eventuele dieetwensen aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met uw wensen.

Ja, alle trainingslocaties zijn goed te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ook altijd parkeermogelijkheden bij de verschillende locaties. Houd wel rekening met parkeerkosten. Een week voor de start van de training ontvangt u een e-mail met de locatiegegevens en de routebeschrijving.

Bijna al onze trainingen organiseren we óók bij u op locatie. Wij denken graag met u mee over het beste leertraject voor uw organisatie. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dan staan we gezamenlijk stil bij de vraag hoe deze training past bij de ontwikkelingen die in uw gemeente spelen en hoe deze bijdraagt aan een betere dienstverlening voor de inwoner.

Als u zich inschrijft via onze website is uw inschrijving definitief. Als u contact met ons opneemt, kunnen we in overleg proberen om een plek voor u te reserveren. U kunt ons bereiken via academie@stimulansz.nl of 030 – 29 82 800.

U ontvangt een bevestiging binnen 2 werkdagen. Wij controleren alle inschrijvingen zelf, dit kost soms wat tijd. Heeft u drie werkdagen na uw inschrijving nog steeds geen mail ontvangen? Stuur dan een mail naar academie@stimulansz.nl of bel naar 030 – 29 82 800.

Meestal nemen we onze online trainingen niet op, omdat we geloven dat mensen het beste leren als zij live bij de bijeenkomsten zijn en vragen kunnen stellen. Als we de training bij uitzondering wél opnemen, staat dat vermeld op de trainingspagina onder ‘overzicht’.

We hebben een online leeromgeving voor een aantal van onze meerdaagse opleidingen. De leeromgeving ondersteunt u gedurende de hele opleiding in het leerproces. Met onder meer digitale lesmaterialen, studieopdrachten, een forum en de mogelijkheid tot contact met mededeelnemers en de trainer.

We denken graag met u mee over het beste leertraject voor uw situatie. Stuur een mail naar academie@stimulansz.nl of bel naar 030 – 29 82 800 om een afspraak te maken. Om u op weg te helpen in uw keuze hebben we ook een online keuzehulp ontwikkeld. U vindt de keuzehulp op onze website.

De prijzen van onze trainingen en opleidingen zijn exclusief 21% BTW.

Voor de meeste trainingen is geen vooropleiding nodig. Soms is bepaalde werkervaring of voorkennis handig als basis voor u de training volgt. We vermelden het op de trainingspagina als er bepaalde voorkennis nodig is om de training te volgen.

Sommige trainingen en opleidingen richten zich op het opdoen en verdiepen van kennis. In andere trainingen ontwikkelt u praktische vaardigheden (houding en gedrag).

Via onze platforms kunt u samen met collega’s van andere gemeenten kennis, vaardigheden en best practices uitwisselen. Bent u abonnee van de Juridische Kennisbank Inzicht Sociaal Domein? Bij elke module organiseren we twee gratis themabijeenkomsten waar u aan kunt deelnemen.

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie en best practices op het gebied van de Wmo 2015? Ga dan naar één van onze Wmo-actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij.

We hebben trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving én incompany trainingen. De incompany trainingen geven we samen met uw gemeente vorm en inhoud. Waar staat jullie gemeente nu? Waar willen jullie naartoe? En wat moet de training opleveren? Ook in de open trainingen behandelen we aandachtspunten die spelen in uw gemeente. U kunt ook kiezen voor een online training. Het doel is altijd dat u de kennis kunt vertalen naar uw dagelijkse werk.