Gratis Demonstratie Kennisbank Inzicht Sociaal Domein

hero afbeelding Gratis Demonstratie Kennisbank Inzicht Sociaal Domein

Onze online kennisbank bevat juridische en praktische informatie voor consulenten, klantmanagers, juristen en beleidsmedewerkers in het sociaal domein. De kennisbank wordt gebruikt door het merendeel van de gemeenten in Nederland en is onmisbaar voor professionals in het sociaal domein.

  • Inkopers
  • Managers
  • Beleidsadviseurs

U kunt deelnemen aan de online demonstratie op donderdag 15 september van 9.15 – 9.55 uurNa afloop van de demonstratie weet u:

  • welke voordelen de kennisbank biedt;
  • uit welke modules u kunt kiezen;
  • uit welke onderdelen een abonnement bestaat.

‘In het abonnement van de kennisbank zijn de modelbrieven en beschikkingen inbegrepen. Superhandig want dan hoef ik niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden en dat bespaart mij veel tijd.’

Sjaak Rijk
Juridisch kwaliteitsadviseur, Gemeente Almere


‘Als beleidsmedewerker zoek ik vooral jurisprudentie en kamerstukken. Ik gebruik Inzicht voor het actuele nieuws en als naslagwerk voor als er dingen veranderen. Als nieuwe klant word je goed begeleid het eerste jaar. Je krijgt een eigen klantcoach toegewezen.’

Freke Kerkvliet
Beleidsmedewerker, Gemeente Nieuwkoop

Daarom Stimulansz!

Stimulansz is de kennis- en adviespartner van gemeenten in het sociaal domein en heeft als non-for-profit organisatie geen winstoogmerk. Door te kiezen voor de kennisbank van Stimulansz betaalt u nooit te veel en gaat u op een verantwoorde manier om met gemeenschapsgeld.De demonstratie wordt verzorgd door Pieter-Jan de Jongh, productmanager Inzicht Sociaal Domein en Canan Caliskan-Kantar, senior adviseur sociaal domein.Eind 2021 stapte de gemeente Leiden over naar de kennisbank Inzicht Sociaal Domein van Stimulansz. Wat was de reden voor die overstap? Wat zijn hun ervaringen met de implementatie ervan? En welke voordelen biedt de combinatie van een landelijke en lokale kennisbank? Gabriëlle van der Loo, die het traject voor de gemeente in goede banen leidde, vertelt u meer. Lees hier de ervaring van de gemeente Leiden.

Anderen bekeken ook