0

De specialisten van Stimulansz hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het schrijven van de modelbrieven inburgering. En daar zijn ze dan!

Complete traject in 22 brieven

Deze serie modelbrieven, -beschikkingen en clausules Wet inburgering 2021 bevat het complete proces. Van uitnodiging voor een kennismaking, de brede intake, het Plan Inburgering en Participatie (PIP) voor de 3 leerroutes, de wijziging PIP en de eindgesprekken tot het opleggen van een boete bij het niet voldoende meewerken aan de inburgering.

Waarom u deze modelbrieven moét hebben

  1. De modelbrieven zijn zoveel mogelijk op taalniveau A2 geschreven, het basisniveau waarop je je met Nederlands in alledaagse situaties kunt redden. Ze zijn geschreven door een Stimulansz-team van inburgeringsspecialisten en taalkundigen.
  2. Enkele modelbrieven zijn getoetst door inburgeraars.
  3. De modelbrieven zijn onderdeel van de module Inburgering van onze juridische kennisbank. Ze zijn bij de prijs van het abonnement inbegrepen. En dat abonnement is zo vriendelijk geprijsd dat het alleen voor de modelbrieven al de moeite waard is.

Een voorbeeldbrief speciaal voor u

Bij een lancering hoort een cadeau. Speciaal voor u hebben we daarom een voorbeeldbrief beschikbaar gesteld. Download hier de voorbeeldbrief (pdf) en doe er uw voordeel mee!

Al abonnee van onze kennisbank? Bekijk hier de overige modelbrieven.

Abonnee worden van de module Inburgering?

Bestel nu! Of neem contact op met onze adviseur Canan Caliskan-Kantar.

Nog geen klant van onze kennisbank?

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een abonnement? Onze adviseur Canan Caliskan-Kantar beantwoordt graag uw vragen.

 

Geselecteerd op basis van dit onderwerp