Leonie Ramaker

Opleidingsadviseur
06 – 51 76 66 94
leonie.ramaker@stimulansz.nl
Trainer en opleidingsadviseur, integrale kwaliteitsadviseur/coach en gespecialiseerd in de Wmo

Trainer en opleidingsadviseur

Leonie is trainer en opleidingsadviseur. Haar werk bestaat voor het grootste deel uit het geven van trainingen- en opleidingen. Ze concentreert zich voornamelijk op het geven van kennis- en vaardigheidstrainingen over de Wmo, maar geeft daarnaast ook vaardigheids- en procestrainingen zoals de omgekeerde toets en de opleiding kwaliteitscoach.

Ze vindt het belangrijk om goed aan te sluiten bij de vraag van gemeenten of andere organisaties. Daarom blijft ze goed op de hoogte van de praktijk, zodat ze kan meebewegen met de behoefte van klanten. Het ontwerpen van nieuwe trainingen of het aanscherpen van bestaande trainingen is daar ook onderdeel van.

Ze heeft ruim negen jaar ervaring in de uitvoering van de Wmo , hierdoor kan ze gemeenten adviseren bij allerlei vraagstukken op uitvoeringsniveau. Door haar ervaring als kwaliteitsadviseur/coach weet ze vaardigheden bij medewerkers te versterken, de kwaliteit te bevorderen en te borgen. Daarnaast kan ze gemeenten en andere organisaties adviseren op procesmatig gebied om o.a. beleid te kunnen vertalen naar heldere werkprocessen en werkinstructies.

Leonie Ramakers