WerkloonT werpt zijn vruchten af voor Rijswijk

De applicatie WerkloonT helpt gemeenten om inwoners met een uitkering te laten zien dat werk loont.

hero afbeelding WerkloonT werpt zijn vruchten af voor Rijswijk
01 november 2022

Door Redactie

Joke van het WSP geeft aan dat zij blij is met de applicatie WerkloonT: “Het geeft inzicht in de financiële gevolgen. De applicatie is cijfermatig goed en nauwkeurig. Het helpt onze afdeling een stukje verder want de drempel is wat meer verlaagd waardoor werkzoekenden meer gemotiveerd raken om de stap te zetten. Ook als de situatie minder goed uitpakt, kunnen we dit op tijd zien, en inzetten op bijvoorbeeld de minimaregelingen.

Laatst hielp ik een mevrouw die aan een baan is geholpen voor 24 uur per week, zij maakte zich zorgen over haar toeslagen en regelingen. Samen met haar heb ik WerkloonT ingevuld en meteen het verschil kunnen laten zien bij het hebben van een uitkering en werken. Die mevrouw was blij dat ze met kleine stapjes vooruit gaat. Ik heb vervolgens samen met inkomen de case afgehandeld. Het leukste vond ik, behalve dat deze mevrouw ook weer heel blij is dat zij weer aan de slag is, dat ze toch zag dat er niet overal gekort wordt en zij dus met meer vertrouwen aan het werk is gegaan.”

Ontdek de voordelen van WerkloonT

Denkt u dat WerkloonT een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw dienstverlening? Neem dan contact op  met onze adviseur John Nuijten. Hij informeert  u graag over de mogelijkheden voor uw gemeente.

Anderen bekeken ook