Platform
1 dagdeel
17 deelnemers
Platformbijeenkomst
250,- (Gratis voor abonnees)

Resultaten

Dit levert het op:

  • Actuele informatie over wet- en regelgeving.
  • Actuele jurisprudentie.
  • Best practices.

Bent ú op de hoogte van alle wetten en ontwikkelingen?

Als een inwoner het niet eens is het een beslissing van de gemeente, dan is het in bepaalde gevallen mogelijk bezwaar aan te tekenen. De gemeente bekijkt de zaak dan opnieuw. Dat vraagt nogal wat van u als medewerker Bezwaar en beroep. U moet op de hoogte zijn van de diverse wetten en de actuele ontwikkelingen. U moet alles weten van procesrecht. En u moet weten hoe u een hoorzitting op de juiste manier voorbereidt. Nóg mooier is het als u kunt voorkomen dat er bezwaar komt.

Als deelnemer aan het Platform Bezwaar en beroep blijft u bij met de wet- en regelgeving en jurisprudentie en best practices. Bovendien leert u van collega’s van andere gemeenten. Nuttige informatie die u helpt om bezwaar- en beroepsprocedures zorgvuldig en tijdig af te handelen.

Voor wie?

Het Platform Bezwaar en beroep is bedoeld voor medewerkers van gemeenten die zich bezighouden met bezwaar en beroep.

Programma Platform Bezwaar en beroep

Het programma van de platformbijeenkomst wordt altijd aangepast op de actualiteiten. We bespreken actuele thema’s en daarnaast is er ruimte voor recente jurisprudentie en een rondje deelnemers.

Tijdens de bijeenkomst bespreken we onder andere:

  • Rondje deelnemers: Waar loopt u tegen aan in de praktijk?
  • Recente jurisprudentie
  • Actuele thema’s

Wilt u ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in wet- en regelgeving? Meld u aan voor een Platformbijeenkomst Bezwaar en beroep.

Praktische informatie

Datum
In 2021 plannen we weer een nieuw platform. Binnenkort meer informatie.

Prijs
Eenmalige deelname kost € 250,- per persoon. Abonnees van het platform Bezwaar en beroep mogen 2 deelnemers per bijeenkomst gratis laten deelnemen.

Abonnement
Wanneer u abonnee wordt van het platform Bezwaar en Beroep, kunnen per bijeenkomst 2 deelnemers gratis laten deelnemen. De kosten voor een abonnement zijn € 450,- per jaar. Wilt u meer weten over het abonnement of wilt u abonnee worden? Neem contact met ons op.

Contactpersoon

Mr. Evelien Meester

Teammanager Innovatie en Strategie. ‘Omdenker’ van het sociaal domein.

Anderen bekeken ook